SİSTEM 9 MEDYA A.Ş.


M.Nezih Özmen Mah.Savaş Cad.Çam sokak.No:7/2 Merter Güngören

Telefon1: 0212 481 34 34

Telefon2:

Fax: 0212 482 15 10

Web: www.sistemdokuzmedya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sistem 9 Medya kurumlara özel TV projeleri kurmak ve geliştirmek üzere C-NET® yazılımını geliştirmiştir. Sistem 9 Medya bu teknolojiyi Türkiye’ye getiren ve uygulayan ilk kuruluştur. Bu yazılımda kurumlar, markalar; reklam network’ü oluşturmak isteyen medya sahipleri için, habercilik hizmeti almak isteyen bireyler için IPTV çözümleri sağlamaktadır. Kurumsal TV sistemlerinden bankalar, hastaneler, üniversiteler, mağazalar, oteller vs yararlanabilir.


Ürün ve Hizmetler

Bankalar ve Finans Kurumları
Şubelerinizde, genel merkezinizde, müşterilerinize, personelinize en doğru, en çabuk iletişim.

Sağlık Kurumları
Hastalarınıza, sağlık personelinize anında duyurular, genel sağlık bilgileri sadece sizin kurumunuza özel TV kanalınızdan.

Perakende Sektörü
Müşterilerinize yönelik kendi reklam mecranızı yaratın. Reyonlarda hedef kitlenize yönelik, mağaza giriş ve genel mağaza içinde müşteri ve personelinize yönelik duyurularınız için akıllı ve hızlı çözümler. Mağaza vitrinlerinin de tanıtımlarınızda ne kadar önemli olduğunu unutmayın.
a- Elektronik Market
b- Hipermarket
c- Mağaza

Eğitim Kurumları
Kağıt israfına son. Öğrencileriniz, eğitimcileriniz, idari personeliniz kurumunuza özel ekranlardan sizi takip edecek. Birlikte üretebileceğimiz size özel o kadar çok çözüm var ki.

Eğlence Sektörü
Eğlence sektörü geniş kitleleri bünyesinde barındıran, geniş ve önemli bir sektör. İster konser salonunuzda, ister kendi cafe’nizde müşterilerinize kendi ekranlarınızdan seslenin, kendi tanıtımlarınızı yapın, ekranlarınızı dilediğiniz gibi kullanın.
a- Cafe-Restaurant-Bar
b- Sinema-Konser-Tiyatro Salonları
c- Casino


Gayrimenkul Sektörü
Gayrimenkul firmanızda müşterilerinize kendi ekranlarınızdan sunum yapın, satış ofisleriniz arasında koordinasyonu sağlayın, personele ve müşterilerinize yönelik duyurularınızı, tanıtımlarınızı size özel ekranlardan paylaşın.

Benzin İstasyonları
Ziyaretçileriniz benzin istasyonunda kısa zaman geçiriyor. Biz de onlara en çabuk şekilde mesajınızı iletebiliyoruz. Sadece size özel ekranlardan sizin için.

Oteller
Müşterileriniz ve personeliniz için sadece size özel reklam medyaları.

Lojistik
Kurumsal TV sistemleriyle lojistik sektöründe şubelerarası iletişim, personele yönelik duyurular ve personele yönelik lojistik sektörüne yönelik eğitim yapabilirsiniz.

Vakıf ve Dernekler
Vakıf ve derneklerinizle ilgili personele ve üyelerinize yönelik genel duyurular, son tanıtımlar sadece kendi ekranlarınızdan.

Kuaför Salonları
Keyifli vakit geçirdiğiniz her yeri sizin için daha keyifli hale getiriyoruz. Ekranları reklam medyası haline getirip, isterlerse salon sahiplerine de konforlu salonlarında pek çok ek gelir kazanma imkanı sağlıyoruz. (Reklam network’leri bölümünden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz)

Ulaşım
Ulaşımda personelinizle ve yolcularınızla iletişim o kadar önemli ki. Personele yönelik duyurlar, müşterilerinize yönelik seyahat tanıtımları, hareket saatleri, sefer planları vb herşey. İsterseniz birlikte de üretebiliriz. Seyahat aracı içindeki ekranlardan da müşterilerinize keyifli vakit geçirtmek, sıkılmadan keyifli yolculuklar sunmak bu sistemle mümkün.
a- Havaalanları
b- Tren-Otobüs Terminal-Liman
c- Uçak-Otobüs-Gemi vb iç mekan


#Digital Signage #Kurumsal tv #Video wall #Kapalı devre yayın #IPTV


Benzer Firmalar