AKADEMİ AVRUPA LİSANLARI


hatboyu cad.hüsreviye sok.no:15

Telefon1: 5709053

Telefon2: 5428481

Fax: 5709432

Web: www.akademiavrupalisanlari.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ingiltere-almanya-yunanistan

1988 yılında kurulmuş olan eğitim kurumumuz daha geniş kitlelere hizmet verebilmek için Bakırköy şubesinde hizmete başladı.On binlerce öğrencisine ingilizce eğitimi veren akademi avrupa; günün koşul ve imkânları ile son teknoloji ürünleriyle donattığı bakırköy binasıyla, hizmet ağına yeni bir halka daha eklemiştir.
Eğitim Kurumumuz en son teknikler ve yüksek teknolojiyi kullanarak en mükemmeli gerçekleştirmek anlayışındadır. Çalıştığı her konuda sürekli lider olma hedefiyle, çalışanına ve işine verdiği değerle, dinamik kurumsal kimlik yapısını geliştirerek, tüm çalışmalarını, yüksek kalite güvencesi standartlarında gerçekleştirmektedir
Eğitim Kurumumuz; kurulduğu günden bu yana İngilizce eğitimi alanındaki teknik, idari altyapı ve mezun ettiği öğrencileri itibariyle hızlı gelişerek alanında sektörel lider konumuna gelmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Akademi Avrupa Lisan merkezi eğitim içeriğimiz aşağıdaki gibidir.Beginner’den başlayıp Advenced kadar devam eden 6 kurluk eğitim programımız mevcuttur. Yetişkin İnsanların öğrenme modelleri birbirinden farklıdır. Kimi görsel kimi işitsel kimi de dokunsal olarak algılama modelleri değişir. Bizde %100 başarı kazandırabilmek için her öğrenme modeline seslenmeli ve en iyi şekilde ezber yöntemiyle değil öğrenme yöntemiyle size yeni bir anadili öğretmekteyiz. Eğitim sadece kitap üzerinden gidilerek anlatılan bir sistem olmayıp projeksiyon yöntemiyle kişini görselliğine bilgisayar sisteminde ise kitaptaki konuşmalar , metinler , diyaloglar işitsel duyunuza seslenilerek 3 öğrenme metodunuza seslenip öğrenememe lüksünüzü ortadan kaldırmaktayız...İngilizcenin belirli gramer bilgi alt yapısı oluşturulduktan sonra kişinin eğitimi konuşma odaklı olarak devam eder.Eğitim gün ve saat kavramını sizinde belirlediğiniz zaman dilimlerine uygun bir programlama yapılarak oluşturulmaktadır.

Sertifika programlarına yönelik bir çalışma (TOELF, TOEIC, KPDS) gerçekleştirebilmek için İngilizcenin 4 seviyesi dediğimiz En az Intermediate seviyede olmanız gerekmektedir. 3 Kur itibariyle derslere hem Türk hem yabancı eğitmenler girecektir. Intermediate seviyesinden sonrada çok rahat sertifika programlarına hazırlanabilir. Bankaların artık çalışanlarına Dil tazminatı dedikleri İngilizce eğitim seviyelerinin ölçüldüğü sınav sonucuna istinaden kimi bankalar TOELF kimi TOEIC vb. Sınavları istemektedir.
TOELF: Akademik ve kariyer amaçlı kullanılan, yurt dışındaki tüm üniversitelerde geçerliliği olan Doktora yapacak , yurt dışında çalışacak ve Türkiye deki birçok türk ve yabancı kurumların istediği bir sınavdır ayrıca dil tazminatı içinde bazı bankalarda geçerliliği olan sınavdır.. 4 ayrı bölümden oluşur.Toplamda 4 saatlik bir sınavdır.Başvurular ETS merkezi tarafından belirlenen yerlerden, fax-telefon yoluyla yada kredi kartıyla başvurulabilir.Bu sınava da İngilizce yeterliliği Intermediate-Upper Intermediate sevide olması gerekmektedir.

TOEIC:Sınav İngilizcenin uluslar arası iletişimi sağlamak için İngilizce bilgisinin ölçüldüğü bir sınavdır.Özellikle bankaların Dil Tazminatı için ve THY ‘nın istediği ve en geçerli gördükleri sınavdır. 200 sorudan oluşan bu sınavda ,
1-Dinleme(soru-cevap, kısa konuşmalar, fotoğraf yorumları) bölümü 100 soru
2-Okuduğunu anlama(okuduğunu anlama, yanlış bulma, cümle tamamlama) bölümü 100 soru
Şeklinde oluşan bir sınav sistemidir.sınav sonunda da sosyal yaşantınızla ilgili özelliklede speaking(konuşma becerinizi) ölçmek amaçlı bir ankete tabi olursunuz.

#ingilizce #kurs #akademi #dil #bakırköy


Benzer Firmalar