Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri


Kiev

Telefon1: +38 063 737 88 70

Telefon2: +90 539 507 92 69

Fax: +38 063 737 88 70

Web: www.kievrehberi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri , Kiev`de yerleşik olarak hizmet vermekte olan , başta Ticari Danışmanlık , Eğitim danışmanlığı ve gayrimenkul danışmanlığı olmak üzere beraberinde birçok hizmeti de aynı çatı altında toplayan ve bu hizmetleri bünyesinde bulundurduğu , kendi alanlarında ihtisas yapmış olan , profesyonel , dinamik ve problemlere çok çabuk bir şekilde çözüm bulabilen tecrübeli personeli ile müşteri portföyüne en iyi şekilde sunabilen atılımcı , çağdaş yeniliklere açık ve büyümeyi hedefleyen bir şirkettir.

Şirketimiz sadık olduğu `` Önce Müşteri ,, politikası ile daima müşterilerinin menfaatlerini gözeten ve müşterilerinin menfaatleri doğrultusunda hizmet veren , en iyi hizmeti en düşük maliyet ile sunma garantisini verebilen bir şirkettir.

Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri olarak profesyonel kadrosu ve lisanslanmış legal kimliğimizle sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

Kiev Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri olarak Müşterilerimizin isteği doğrultusunda Kiev`de şahsi, limited (OOO) veya anonim (OAO, ZAO, TOO) yapıdaki şirket kuruluşlarını gerçekleştirmekteyiz. Bununla ilgili kurucular (şahıs veya tüzel kişilik olabilir), kuruluş yeri, şirketin ünvanı, faaliyet konusu ve sermaye yapısına karar verildikten sonra avukatlarımız kanalıyla, sermayenin bankada bloke edilme işlemleri de dahil, iki hafta içinde kuruluş işlemleri tamamlanmaktadır.

Kuruluş ile birlikte, vergi dairesine, emeklilik fonuna, sağlık sigortası kurumuna ve devlet istatistik kurumuna kayıt işlemi yapılmaktadır. İstek doğrultusunda yerli veya Türk bankalarına hesap açılmakta(Grivna, Dolar veya Euro veya diğer konvertibıl değerler üzerinden), hertürlü bankacılık işlemi gerek banka şubelerinden veya gerekse sistem kurulumundan sonra internet ortamı üzerinden yapılabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Ticari Danışmanlık , Eğitim Danışmanlığı , Gayrimenkul Danışmanığı , Şirket Kurulum Hizmetleri , Öğrenci Kayıt İşlemleri , Turistik Geziler , Bayi Turları , Havaalanı Transfer Hizmetleri , Rehberlik Hizmetleri , Tercüme Hizmetleri , Vip Hizmetler , Günlük Daire Kiralama , Otel Rezervasyonu

# # # # #


Benzer Firmalar