Ranos Barkod Sistemleri


sakarya mah yalıdere cd no:19/a

Telefon1: 332 251 77 88

Telefon2:

Fax: 332 251 77 89

Web: www.ranros.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var


5 yıllık bilgi birikiminin Barkod sistemleri ile yoğrulması noktasında ortaya çıkan Ranros Barkod Sismleri , ülkedeki Pazar içerisinde söz sahibi olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Ranros` un tercih edilmesinin en önemli sebebi, Barkod Sistemlerimizi üretmemiz ve kullanıcıya sunmamızdırr. Bunun müşteri açısından avantajı ise herhangi bir ihtiyaç durumunda birçok firma ile muhatap olmak yerine, komple çözüm sunan ve hızlı bayi ve servis ağına sahip olan tek yere sipariş verilmesidir.

Ayrıca Ranros bünyesinde bulunan geniş teknik servis ağı ile Barkod sistemleri konusunda da kaliteli ve hızlı hizmet vermektedir.

Barkod denince Türkiye`de akla gelen tek firma olmak için çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveri ile sürdüren Ranros , kısa bir sürede sektörde gelecek vadeden ve geleceğe yatırım yapan güçlü firmalar arasında kendine yer bulmuştur.


Ranros` un kısa sürede bu başarıya ulaşmasının sebebi müşteri memnuniyetini ön planda tutması ve kalitesinden hiçbir zaman ödün vermemesidir.



Ürün ve Hizmetler


Ranros Parekende Tüm Perakendeye yönelik çalışan işyerleri için tasarlanmış , perakende barkod sistemidir. Ranros ile bütünleşik yapısı, kolay kullanımı ile işletmenizin her türlü ihtiyacına yanıt olabilecek kapasitede komple bir sistemdir. Eğer stoklarınızın takibinde problem yaşıyorsanız, istediğiniz raporları detaylarıyla almak istiyorsanız, ve en önemlisi arka plandaki profesyonel ve güvenli bir yapının size kolay ve esnek bir arayüzle yansıtılmasını istiyorsanız...Mutlaka Ranrosu inceleyiniz.

#barkod sistemleri #pos sistemleri #yazarkada #market sistemleri #yazıcı


Benzer Firmalar