AVRUPA HALI YIKAMA


Emniyetevleri Mah. Akarsu Cad. Renk Sok. No:9/B 4.Levent-İstanbul

Telefon1: 0212 269 41 84

Telefon2:

Fax:

Web: www.haliyikamaavrupa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörde Yeni Bir Soluk... Halı Yıkama Servisi olarak, sektörde uzun zamandan beri ciddi bir oyuncu olarak hizmet veriyoruz. Fark yaratma ilkemiz ve sorgusuz müşteri memnuniyeti anlayışımızla öne çıkan fırmamız, kaliteden ödün vermeyen bir yapıya sahiptir.

Halılarınız adresinizden güleryüzlü personelimiz tarafından alınır, işlem tamamlandıktan sonra adresinize teslim edilir. Halılarınız yıkanırken, tamamen kendi imalatımız olan özel halı yıkama şampuanı ve temizlik malzemeleri kullanılır. Hiç bir şekilde halınıza zarar verecek olan ÇAMAŞIR SUYU ya da başka bir kimyasal kullanılmaz.Halılarınız kapalı alanda asla araba eksozu ve toza maruz bırakılmadan kurutulur.



Ve bizler diyoruz ki ‘ Halılarınızın temizliğini biz yapalım, siz keyfini sürün’


Ürün ve Hizmetler

Bilinçli Tüketici Olalım
Halı yıkatmak için aramış olduğunuz halı yıkama firmasının künyesini sorun. Maliye kaydı olup olmadığını öğrenin. Her şeyden önce halı yıkama firmasının fiziki bir yapısı olup olmadığını araştırın. Sadece yaz aylarında hizmet veren herhangi bir adresi olmayan, haliyle de hiç bir sorumluluk taşımayan bir firmaya ( bu tip çalışan halı yıkamacılarına firma demek hatadır aslında) halılarınızı emanet etmeyin.
Halı Yıkama firmasının bu işe ne kadar emek verdiğini, işine ne değer verdiğini dağıttığı broşürlerden tutunda telefonda size hitap şeklinden, web sitesinde fabrikasını nasıl tanıttığından belli olacaktır. Özellikle web sitelerini gezdiğiniz firmaların foto galerilerini dolaşın. Acaba aynı resme başka bir halı yıkamacının da sitesinde karşılaşmıydınız? Düşünün. Çünkü piyasada dolaşan ve sadece sezonluk iş yapan o kadar halı yıkamacı var ki şaşırırsınız. Bu işe gönül vermiş, gerçekten ekmeğini bu işe adamış firmalarla çalışarak halılarınızı bu halı yıkamacılara emanet ediniz ki daha sonra pişmanlık yaşamayınız.
Daha sonra vah dememek için, pişmanlık yaşamamak için lütfen Bilinçli Tüketici Olalım.

# # # # #


Benzer Firmalar