Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » Foster Ayakkabıcılık

Foster Ayakkabıcılık


Aydınlı/Tuzla-IST

Telefon1: 0216 591 01 86

Telefon2:

Fax: 0216 591 06 97

Web: www.fosterayakkabi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:250 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Grubumuz 1996 yılında kurulmuş olup, 3 ayrı firma ismiyle üretim yapmaktadır. Hazır taban montajlı sistem ayakkabı üretimine ilaveten, 2009 yılında çift density polyurethone akıtma makinesini bünyemize katarak enjeksiyonlu ayakkabı üretimine başlanmıştır.

2009 yılında İTO’dan almış olduğumuz kapasite raporu ile, yılda minimum 780.000 çift üretim kapasitesi belgelenmiştir. Almanya PFI kalite güvence firmasından 8 adet, Türkiye Üniversal den ise 58 olmak üzere toplamda 66 adet ayrı ürününe CE belgelendirmesi yapılmıştır.
Günümüzde CE belgeli üretim yapan bazı firmaların her bir ürüne, ayrı ayrı belgelendirme yapması gerektiği halde, bir veya iki ürüne belge alarak, üretmiş olduğu tüm ürünlerde aynı belgeyi kullandıkları belirlenmiştir. Ve bu durum itibariyle siz değerli müşterilerimizin problemler yaşamasını neden olmuşlardır. Bu durum karşısında Foster Ayakkabıcılık olarak çalışmış olduğunuz veya çalışacağınız firmalardan katalog ürünleri için ayrı ayrı belge sorgulaması yapmanızı önemle rica ederiz.


Ürün ve Hizmetler


Foster Shoes
DOUBLE DENSİTY TABAN, s2 DERİ, SU GEÇİRMEZ, ÇELİK BURUN VE ÇELİK ARA TABAN İSTEĞE BAĞLI, ANTİSTATİK, ORTOPEDİK İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABISI.
s1
s1/p
s2
s3
Elektrikçi ayakkabıları ve botları
Petrolcü çizmeleri
deri ve süet seçenekleriyle

#iş ayakkabı #güvenlik ayakkabısı #s1 s2 # #


Benzer Firmalar