fatih evden eve nakliyat


bagdat caddesi 148/7 maltepe

Telefon1: 0216-205-3562

Telefon2: 0216-305-3564

Fax: 0216-205-3562

Web: www.evdenevenakliyatfatih.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1957
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Türkiye

Amacımız batıda uygulanan ve bir standart oluşturan bu sektörel oluşumun ülkemizde de Eczacıoğlu EVDEN EVE NAKLİYE olarak firmamız tarafından başlatıldığı bir gerçektir.
Bu nedenledir ki, Firmamız tarzı çağdaş standartlar bazında bir nakliye hizmetini en ekonomik biçimde sunmaktır. .

Mesafelerin biz Eczacıoğlu Holding - Fatih evden eve nakliyat için önemi yoktur. İstenilen zamanda olunması gereken yerde oluruz. Bize sadece taşıma isteğinizi belirtin eşyalarınızı eksiksiz ,hasarsız ve iyi ambalajlanmış bir şekilde nakledelim. Bizim amacımız sizin memnuniyetinizdir sizin memnuniyetiniz ise istenilen taşınma şeklidir unutmayın ki sizleri kazanmak bizleri 57 yıldır ayakta tutmuş olunup daha tutmaya devam etmektedir.

Fatih evden eve nakliyat hizmet şeklimiz her zaman sizlerden övgü almıştır. Bu konuda kaliteni nakliyeyi bizimle her zaman yaşaya bilmeniz adına aramanız yeterlidir.

Evden eve nakliyat Fatih semtinde Eczacıoğlu olarak sizlere her zaman çok yakın olduk olmaya da devam edeceğiz. 7/24 bizleri arayabilir hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Bu konuda sizlerle 57 yıldır bir aile olduk. Olmaya ve oldurmaya da büyük bir önemle devam edeceğiz .


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar