BURSA DESIGN


Ataevler Mh. Yılmaz Akkılıç Cd. No:60/30F Nilüfer

Telefon1: 0.532 580 49 88

Telefon2: 0.224 234 85 85

Fax: 0.224 234 85 85

Web: www.bursadesign.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursa da -butik hizmet- anlayışı ile faaliyet göstermekte olan BURSA DESIGN, mobilya tasarımından dekorasyona, tesisat çözümlerinden yüzme havuzuna kadar birçok alanda kişiye özel tasarımları ile, birbirinden şık konutlara, otellere, restoranlara ve iş yerlerine imza atmaktadır.

Çalışmalarımızda 3d çizimler ile isteğe göre hazırlanan iç mekan ve mobilya tasarımı, mobilya imalatı, dekorasyon uygulamaları, mekanik tesisat projelendirmeleri ve inşaat takibi yer almaktadır.

Ayrıca, bakmak ile görmek arasındaki farkı -göstermeyi- başaran BURSA DESIGN, firmanız için özel fuar stantları tasarlamakta ve uygulamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Fuar Standı Tasarımı
Fuar standı firmanızın kartvizitidir. Standınız kusursuz olmalı ve ziyaretçilerin bütün duyularına hitap etmelidir. Ziyaretçiler ilgilerini ve önceliklerini daha prestijli olduğunu düşündükleri stantlara yöneltmektedirler. Stantlara prestij kazandırmak da ancak özel tasarımlarla gerçekleşmektedir. Bakmak ile görmek arasındaki farkı “göstermeyi” başaran BURSA DESIGN, firmanız için özel stantlar tasarlamaktadır. Siz de fuar alanında firmanızı bir adım daha öne çıkarmak istiyorsanız bize ulaşın.
Her türlü konut, restoran, cafe, mağaza, ofis, otel ve tatil köyleri için ;İç Mekan Tasarım ve Uygulamaları:Yemek OdasıÇocuk OdasıYatak OdasıÇalışma OdasıTV ModülleriKapılarMutfakBanyoŞömineGenel Uygulamalar:Sıva ve BoyaAlçıpanAsma TavanKartonpiyerDuvar ve Yer KarolarıDoğal Taş KaplamalarıAhşap ParkeLaminat ParkePanjur SistemleriPeyzajMekanik Tesisat Proje ve Uygulamaları:Isıtma-SoğutmaSıhhi TesisatHavalandırmaDoğalgazYerden IsıtmaYüzme HavuzuSaunaÖzel Tasarımlar:Ahşap Ev ModelleriBungalovlarkonularında projeden uygulamaya anahtar teslim hizmetler sunmaktayız.

#dekorasyon #inşaat #tasarım #iç mimarlık #fuar standı


Benzer Firmalar