Siemens Servisi - 444 1 707


Zafer Mah. Yıldıırm Beyazıt Cad. Mühürdar Sk. No:5

Telefon1: 444 1 707

Telefon2:

Fax: 02124510012

Web: www.siemens-beyazesya-servisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Siemens Servisi alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla İstanbulun tüm bölge ve semtlerine teknik servis hizmeti vermekteyiz.

TSE belgeli hizmet noktamız haftanın 7 günü teknik servis hizmeti ve 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından faydalanabilirsiniz.

Siemens Servisi talepleriniz için 444 1 707 numaralı çağrı merkezimizi arayıp bize ulaşabilirsiniz.

İstanbulun en iyi teknik servisi olan Ilgaz Servis, Siemens Çamaşır Makinesi, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, elektrik süpürgesi, Kurutma Makinesi, Ocak Servisi, Fırın Servisi, Davlumbaz Servisi, Buharlı Pişirici servisi, Ankastre bulaşık makinesi servisi, kombi servisi ve klima servislerinde yüksek kalite ve müşteri memnuniyetini benimseyen yaşatan ve ilke edinen tek adres olmuştur.

ILGAZ SERVİS İstanbul geneline haftanın 7 günü uzman teknik servis personeli, TSE belgeli servis hizmet noktaları ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın.


0212 444 1 707 ILGAZ SERVİS Çağrı Yönetim numaralı merkezimizi arayabilir ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Siemens Beyazeşya servisi, Siemens Servisi, Siemens Bulaşık Makinesi Servisi, Siemens Çamaşır Makine Servisi, Siemens Buzdolabı Servisi, Siemens Buzdolap Servisi, Siemens Klima Servisi

# # # # #


Benzer Firmalar