Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik sanayi » Ezgi Plastik enjeksiyon tasarruf cihazları

Ezgi Plastik enjeksiyon tasarruf cihazları


İkitelli organize san. Böl. Demirciler san. Sit. C5 blok no 258 ikitelli küçükçekmece

Telefon1: 212 671 81 53

Telefon2: 212 671 81 54

Fax: 212 671 81 55

Web: www.workhead.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 Yılında İstanbul`da kurulan firmamız makine sektörüne yönelik elektrik ve elektronik otomasyon uygulamaları yapmaktadır.
Plastik Enjeksiyon Makinelerinde bir devrim niteliğindeki Work Head elektrik enerjisi tasarruf cihazlarının kurulumunu yapan firmamız, aynı zamanda
Novatechnik, Opkon, lineer potansiyometreleri sıcak yolluk cihazları , oransal sürücü kartları, plc röleleri, grup transistör kartları, grup triak kartları ve grup klemens satışıda yapmaktadır.
Özellikle MİKRO STAR marka Enjeksiyon kontrol sistemlerinin bayiliğini yapan firmamız, bu kontrol sistemleri ile yurt içinde ve yurt dışında bir çok Plastik Enjeksiyon, Metal Enjeksiyon ve Plastik Şişirme makinelerinin kontrol sistemlerini yenilemiş ve yeni makinelere sistem kurmuştur..
ENJEKSİYON makinelerinde bugüne kadar elektriksel anlamda ciddi revizyonlar yapan firmamız her geçen gün kendini geliştirerek daha hızlı ve problemsiz sistemler yapmaya devam etmektedir.
Bilindiği gibi birçok ülkede yerli ve özellikle yabancı bir çok eski teknolojiye sahip olan makineler, halen plastik sektöründe hizmet vermektedir.Bu makinelerin üzerinde bulunan kontrol sistemleri arızalandığında gerek servis hizmeti gerekse parça temininde sıkıntı yaşanmaktadır.
Amacımız bu tip makinelerin elektrik,elektronik kontrol sistemlerini yenilemek ve daha teknolojik daha kullanışlı ve en önemlisi problemsiz bir sistem kurmaktır. Böylece tamamen problemden arınan makineniz kısa zamanda masrafını amorti edecektir.
Bu güne kadar kontrol sistemini yenilediğimiz bazı yabancı enjeksiyon makineleri şunlardır.
DEMAG...STUBBE....ARBURG.... BATTANFIELD….. KRAUSMAFFEI... WERNER…. KRUP... STORK….ENGEL.. NEGRIBOSSI... SANDRETTO.. .CINCINNATI... BMB... BUHLER.. .İDRA... DR BOY.... HUSKY.... FERROMATİK....MITSUBİSHİ…. TOSHİBA….NESTHAL…. RICO… DR SOMMER ..İTALTECH… REMU… V.B.


Ürün ve Hizmetler


enjeksiyon makinesi elektrik tasarruf cihazı
EZGİ ELEKTRONİK & OTOMASYON WORK HEAD ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI HAKKINDA GENEL SUNUM Ülkemizde plastik sektörü hızla gelişmektedir.Üretim yapan firmalar her gün yeni bir tasarım,yeni bir ürün piyasaya sunmak zorundadır. Hızla gelişen sektörde rakiplerinizle rekabet edebilmeniz için üretilen her yeni ürün, bi öncekinden daha ucuz olmak zorundadır. İşte bu noktada yapabileceğiniz en öncelikli şey kalitenizden ödün vermeden daha ucuza mâl etmektir. Bunu yapmakta en kola
Enjeksiyon Makinesi Elektrik Tasarruf Cihazı, Work head tasarruf cihazı, , Elektrik tasarruf cihazı, Work head , Enerji tasarruf cihazı, Enjeksiyon tasarruf cihazı , workhead tasarruf cihazı, elektrik tasarrufu nasıl sağlanır. Enjeksiyon makinelerinde ucuza mal etmenin yolu, Plastik mamül nasıl ucuza mal edilir. Enjeksiyonda tasarruf tedbirleri, Plastik enjeksiyonda karlılık nasıl artırılır. Enjeksiyon makinesi elektrik gideri.Mikrostar, mikro star, mikrostar servisi, mikrostar arızası, mikrostar bakımcısı, mikro star bayii, mikro star bilgisayarı, mikrostar kontrol sistemi, enjeksiyon bilgisayarı, plastik enjeksiyon bilgisayarı, plastik enjeksiyon kontrol sistemi, enjeksiyon kontrol sistemi, enjeksiyon otomasyonu, enjeksiyon bilgisayarı yenileme, enjeksiyon bilgisayar arızası, enjeksiyon arızası, plastik enjeksiyon arızası, eneksiyon elektrik malzemesi, enjeksiyon kontrol sistemi yenileme, otomasyon, makine otomasyonu, makina otomasyonu, endüstriel otomasyon, makine kontrol sistemi, makina kontrol sistemi, cetvel, opkon, opkon cetvel, makine cetveli, makina cetveli, lineer cetvel, enjeksiyon cetveli, okuyucu cetvel mesafe okuyucu cetvel, novotechnik, cetvel satıcısı, cetvel satan firma, cetvel tamiri, makine cetveli tamiri, cetvel arızası, makine cetveli arızası, lineer cetvel arızası, cetvel servisi, opkon cetvel servisi, lineer cetvel servisi, alfa, novoteknik, novateknik, novotechnik cetvel, sıcak yolluk, sıcak yolluk satan, sıcak yolluk satıcısı, enjeksiyon sıcak yolluğu, kalıp sıcak yolluğu, ışık bariyeri, güvenlik bariyeri , pres güvenlik bariyeri, makina güvenlik bariyeri, oransal kart, oransal, oransal sürücü, oransal valf sürücüsü, oransal valf kartı, oransal valf sürücü kartı, plastik şişirme makinesi otomasyonu, DEMAG, .STUBBE, ARBURG, BATTANFIELD, KRAUSMAFFEI, WERNER, KRUP, STORK, ENGEL, NEGRIBOSSI, SANDRETTO, CINCINNATI, BMB, BUHLER, .İDRA, DR BOY, HUSKY, FERROMATİK., MITSUBİSHİ, TOSHİBA, NESTHAL, RICO, DR SOMMER, HÜRMAK, NURMAK, ÖZER HİDROLİK, PLASMAK, HASMAK, MAKPLAST, KALE MAKİNA, EKİN MAKİNA, BÜYÜK DENİZ, İNAN MAKİNA, DENİZCİLER MAKİNA, YONCA MAKİNA, KLASMAK, BİRLİK MAKİNA, FİDAN MAKİNA, ÇAĞDAŞ MAKİNA, GÜVEN MAKİNA, EFKAN MAKİNA, ENSAN MAKİNA, TEMPOSAN, EVREN MAKİNA, GENÇ MAKİNA, ÇETİN MAKİNA, ONUR MAKİNA, SENA MAKİNA, SARAÇ MAKİNA, TÜRKKAN MAKİNA, FURKAN MAKİNA, V.B. PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ OTOMASYONLARI.otomasyon mikrostar, mikrostaranabayii, makine otomasyonu, enjeksiyonotomasyonu, hidrolikpresotomasyonu, , lineercetvelsatışı, cetvelsatışı, opkoncetvelsatışı, novotechnikcetvel satışı, Novotechnik, Novotechnik cetvel, Novotechnik mesafe sensörü, Novateknik, Novoteknik, Novotechnic, Novatechnik, Lineer cetvel, Lineer potansiyometrik sensör, Enjeksiyon cetveli, Pozisyon sensörü, Haitian cetveli, Demag cetveli, Konum sensörü, Konum cetveli

#mikrostar makine bilgisayarı #enjeksiyon elektriktasarrufu #novotechnik lineer cetveli #opkon lineer makine cetveli #oransal sürücü kartı


Benzer Firmalar