Anasayfa » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat sanayi » proson müh.zemin etüt sondaj lab.mad.inş.san.tic.ltd.şti.

proson müh.zemin etüt sondaj lab.mad.inş.san.tic.ltd.şti.


kazım karabekir mah. 2063.sok no:15/6 Etimesgut/ANKARA

Telefon1: 03122455568

Telefon2: 05558191763

Fax: 03122455569

Web: www.proson.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA

2008 yılında faaliyetlerine başlayan PROSON; zemin etütleri, jeolojik-jeoteknik etütler, su sondajı ve maden aramaları konularında faaliyet göstermektedir.
Teknik ve idari kadrolarında uzman kişilerin yer aldığı PROSON, aynı yılda, büyümenin gerektirdiği daha etkili yönetim yapısının oluşturulması amacıyla, yeniden yapılanma süreci yaşamıştır.
Hedefimiz
Şirketimizin vizyonu, faaliyet gösterdiği alanlarda yurt içinde ve yurt dışında büyük ve başarılı projelere imza atarak sektörde ayrıcalıklı konumda olmaktır.
Kurumsal Politikamız
Kaliteli insan ve uzman ekip çalışmasının yaratacağı itici güçle, kuruluştan bu yana kazandığımız bilgi birikimini, organizasyon yeteneğini ve teknolojinin sunduğu olanakları kullanmaktır.
Prensibimiz
Konularında iyi yetişmiş, deneyimli insan kaynağı ile çalışarak; tasarımda, üretimde, yapımda ve iş yönetiminde kaliteyi ön plana almak ve taahhüdümüzdeki işleri zamanında ve kaliteli şekilde tamamlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ1.ZEMİN ETÜT-Parsel Bazında Zemin Etüt-İmara Esas Jeolojik Etüt-TOKİ Kapsamında Ön Jeolojik EtütI2.JEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ1.ZEMİN MEKANİĞİ-Sondaj-Numune Alma-Yerinde deneyler-Jeoteknik Rapor2.KAYA MEKANİĞİ/ROCK MECHANICS- Sondaj/Drilling-Karot Numunesi Alma ve Tanımlama-Permeabilite Deneyleri-Jeoteknik Rapor, Stabilite Analizi3.İNŞAAT-RUHSAT DANIŞMANLIĞI4.SU SONDAJI VE KUYU RUHSATI 5.JEOFİZİK ARAŞTIRMALAR1.MÜHENDİSLİK JEOFİZİĞİ/ENGINEERING GEOPHYSICS2.DERİN VE SIĞ JEOFİZİK ARAŞTIRMALAR -Sismik ve Jeoelektrik Araştırmalar-Arkeojeofizik AraştırmalarV6.MADEN ARAMALARI

#zemin etütleri,zemin etüt #sondaj,ankara sondaj #karot,ankara karot #sismik çalışmalarankara sismik çalışmalar #presiyoemtre,ankara presiyometre


Benzer Firmalar