Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » A Mıknatıs Teknik Makina San.Ltd.Şti.

A Mıknatıs Teknik Makina San.Ltd.Şti.


Tersane cad.Çeyrekoğlu iş hanı 15/601 Karaköy

Telefon1: 0212 297 18 50

Telefon2: 0216 388 66 59

Fax: 0212 297 18 51

Web: www.miknatisteknik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya,Sırbistan,Suriye,Ukrayna

KALİTE – GÜVEN ve YENİLİKÇİ TAKIM RUHU’ na önem veren işletmeler sektörde hak ettiklere yere geleceklerdir. Biz bu işletmelerin ihtiyaç duydukları çeşitli formlardaki (blok, disk, halka...gibi) MIKNATISLARI ithal ediyor ve bu mıknatıslarla çeşitli tiplerde MIKNATISLI SİSTEMLER imal ediyoruz.

Ülkemizde Bir çok sanayi dalında, örneğin; plastik sanayi, sağlık araç gereçleri, maden sanayi, elektronik sanayi, seramik sanayi, otomotiv sanayi, tekstil sanayi, cam sanayi, sarrafiye, beyaz eşya sanayi, hediyelik eşya sanayi, deri sanayi, ayakkabı sanayi... gibi alanlarda firmamızın ürünleri güvenle kullanılmaktadır


Ürün ve Hizmetler

Gıda, Plastik, Seramik, Maden, Otomotiv, Otomasyon, Elektrik, elektronik, Bilgisayar, İletişim araçları, Limancılık, Tersanecilik, Geri dönüşüm, Demir çelik, Sarrafiye, Ayakkabıcılık, Yan sanayi, Kalıpcılık, Dökümcülük, Kağıt, Meşrubat, Sağlık gereçleri, Seramik, Tekstil, Cam, Beyaz eşya, Hediyelik eşya, Promosyon, Reklamcılık, Deri, Uçak sanayi, Ahşap, Mobilya, İlaç sanayi, Filtrasyon, Demir Yolları, Denizcilik, Porselen vb.

#mıknatıs,magnet #separatör,filtre #alniko,neodymium #ferrit,reklam #promosyon,ayırıcı


Benzer Firmalar