Anasayfa » Alüminyum doğrama » İnşaat sanayi » ANKARA Alüminyum doğrama » NETAL ALÜMİNYUM DOĞRAMA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.

NETAL ALÜMİNYUM DOĞRAMA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.


Selcuk Cad. No : 14 Siteler

Telefon1: 0312 349 14 58

Telefon2: 0 312 348 14 82

Fax: 0 312 349 29 87

Web: www.istanbulcamcilar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Net-Al Ltd.Şti. ANKARA/Siteler de 1500 m²lik imalathanesinde modern makinaları ve uzman personeliyle 1989 yılından bu yana hizmet vermektedir. Güçlü bilgi birikimimizi teknoloji ile birleştirerek, temel değerlerinden ödün vermeden, ürün ve hizmetlerimizle fark yaratarak, marka imajımızı ve pazar payımızı geliştirmeyi misyon edinen Fİrmamız ; hızlı hizmet anlayışı ve esnek yapısıyla müşteri memnuniyeti odaklı, genç , dinamik, sürekli kendini yenileyen , müşteri isteklerini çok çabuk yorumlayan ve akılcı çözümler üreten profesyonel bir kadrosuyla insana, doğaya ve çevreye saygılıyız.


Ürün ve Hizmetler

Netal ; İnşaat , alüminyum doğrama, pvc kapı pencere ve kapı sektöründe hizmet veren bir firmadır. Hizmet alanlarımız ; WİNSA Marka pvc doğrama Ankara Üretici Bayi, Alüminyum doğrama, Alüminyum Cephe sistemleri , Alüminyum Korkuluk , Kompozit , panjur, monoblok ve dıştan takma panjur, katlanır ve yana kayar cam sistemleri, küpeşte, cam küpeşte, duşakabin, sineklik,

#alüminyum,cephe,kompozit #winsa,panjur,sineklik #pencere,kapı,panjur, #satış,pazarlama,perde, #cam,ankara,satış,


Benzer Firmalar