Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » A1 sağlık kumbarası

A1 sağlık kumbarası


Merkez: Anaçeşme Sk. Akif Bey İş Merkezi No:11 Kat:2 Taksim / Beyoğlu

Telefon1: 0 212 251 25 17

Telefon2:

Fax: 0 212 249 249 2

Web: www.a1.biz.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:07.01.2010
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

A1 Sağlık Kumbarası
Nedir?
A1 Sağlık Kumbarası sağlığınız hakkında merak ettiklerinizi bulabileceğiniz, uzman desteği alabileceğiniz, çeşitli sağlık kuruluşlarında ayrıcalıklı ve avantajlı hizmetler alabileceğiniz, sizin ve sevdiklerinizin sağlığını özel şifrenizle kullanabileceğiniz ajandanızda takip edebileceğiniz, internet portalı ve üye sağlık kuruluşlarında kullanabileceğiniz bir kartlı üyelik sistemidir.

Neden Kullanılmalıdır?
1.A1 Sağlık Kumbarası, sizin ve sevdiklerinizin sağlığına değer ve önem verir.
2. A1 Sağlık Kumbarası, sağlık güzellik ve yaşamla ilgili bilgileri sizin için güvenilir ve güncel kaynaklardan hazırlar.
3. A1 Sağlık Kumbarası, sizin ve sevdiklerinizin sağlıklı ve güzel yaşamı için hizmet alabileceğiniz çeşitli kuruluşlarla en avantajlı anlaşmaları yapar.
4. A1 Sağlık Kumbarası, sizin ve sevdiklerinizin sağlıklı ve güzel yaşamı için gerekli ürünleri en avantajlı şartlarda sizinle buluşturur.
5. A1 Sağlık Kumbarası, sizin ve sevdiklerinizin sağlığını güncel olarak takip edebilmeniz ve saklayabilmeniz için güvenilir ve kapsamlı takvimler hazırlar.
Sağlık Takvimi -- Hamilelik Takvimi -- Bebek Takvimi -- Aşı Takvimi
6. A1 Sağlık Kumbarası, çocuklarınıza güvenle tavsiye edebileceğiniz bir sağlık portalıdır.


Ürün ve Hizmetler

bebek sağlığı, çocuk sağlığı, kadın sağlığı, erkek sağlığı, ergenlik dönemi, sağlıklı yaşam destekleri, hamilelik, emzirme dönemi, hesaplayıcılar, beslenme ve kilo kontrol, hastalıklar, göz sağlığı, cilt sağlığı, saç sağlığı, tırnak sağlığı, agız sağlığı, diş sağlığı, ayak sağlığı, bilek sağlığı, bacak sağlığı

#bebek sağlığı #çocuk sağlığı #kadın sağlığı #hamilelik #emzirme


Benzer Firmalar