GÜNEŞ EVDEN EVE NAKLİYAT


küçükçekmece

Telefon1: 0212 495 25 40

Telefon2: 0536 285 69 59

Fax: 0212 495 25 42

Web: www.gunesnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden Eve Nakliyat Nasıl Olmalıdır.? Evden eve nakliyat, hizmeti her, Evden Eve Nakliye, firmanın geniş görüşlülük ve bakış açısına göre kalite standardı gösterir, EvdenEve, Bir ev taşınırken mutlaka taşınacak eşyaların nasıl taşınacağının planlanması ve gerekli koordinasyon hazırlıkları gereklidir. Bu plan çerçevesi içerisinde eşyaların paketleme ve yükleme aşamaları için hazırlıklar yapılmalıdır. Bütün eşyalar dikkatle demonte edilmeli ve nakil işlemleri gerçekleştikten sonra eşyalar gerekli yerlerine monte edilip yerleştirilmelidir. Bu aşamalarda nakliyat firması eşyalarınıza özenle ve hassasiyetle gerekli önemi vermelidir.
Evden Eve Nakliyat Evden Eve Nakliye, Müşterinin isteğine bağlı olarak taşınacak eşya tespitinin eksperlerimiz tarafından ücretsiz yapılması evden eve nakliyat yıllardır evden eve taşımacılık yaptığı kişi ve kurumlarca bilinmektedir. evden eve taşımacılığı Uzman Deneyimli Sigortalı Kadrolu Elemanlarıyla deneyimleri doğrultusunda evden eve eşya taşıma, ev nakliyesi, pıratik bir halde yapılmaktadır.
Ofis Taşımacılık Ofis Taşıma, Büro Taşıma, Öncelikle ofis taşımacılığı için expert eleman gelerek ofisi inceler. İnceleme bittikten sonra etüt çalışması yapılır. Eğer anlaşılırsa nakliyat diğer bölümlerinde olduğu gibi taşıma olayı kağıt üzerine dökülerek karşılıklı sözleşme yapılır taşıma günü ofis görevlileri elemanlarla değil direkt olarak nakliyat formen’ i ile muhataptır. Tüm ofis eşyaları Avrupa`dan ithal pet garft kâğıtlara sarılır. Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur. Taşıma günü taşımanın daha seri ve daha rahat olması için ofis oda oda taşınır. Arşiv dolapları ve masaların demontesi daha seri olması için şarjlı ekipmanlar kullanılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

evdenevenakliyat
şehiriçievdenevenakliyat
şehirlerarasıevdenevenakliyat
ofıstaşimacılığı
paketleme
abmalajlama
fuartaşimacılığı
Depolama

#şehiriçievdenevenakliyat #şehirlerarasıevdenevenakliyat #sefaköydeevdenevenakliyat #başakşehirdeevdenevenakliyat #naklıyatcı,naklıye,taşimacılıkfırmaları


Benzer Firmalar