Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » UNİSBUL İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LTD.ŞTİ.

UNİSBUL İNSAN KAYNAKLARI VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LTD.ŞTİ.


BURHANİYE MAH. BAHÇELER SOK. NO:10 KAT:2 BEYLERBEYİ –ÜSKÜDAR

Telefon1: 0216 557 59 78

Telefon2:

Fax: 0216 557 65 56

Web: unisbul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Unisbul.com büyük-orta-küçük işletmeler ile şahıslara,özgeçmiş bankasındaki 45.000 aşkın özgeçmişle internet bazlı seçme, değerlendirme ve yerleştirme hizmeti sunmaktadır. Unisbul.com , İnternet üzerinden ve sair vasıtalarla yurt içi ve yurt dışında iş ve işçi bulmaya aracılık hizmetleri ile bu hizmetlerle ilgili danışmanlık , organizasyon, eğitim, seminer ve benzeri faaliyetlerde bulunmaktadır.

Unisbul.com, üniversiteli ve mezunlara yönelik tam zamanlı, yarı zamanlı, dönemsel, gönüllü olarak çalışabilecekleri iş ve staj imkanları sağlamaktadır. Unisbul.com diğer işe alım yöntemlerine göre çok daha hızlı ve ekonomiktir. İşe alım süreçleri için harcanan zamandan ve kaynaktan önemli boyutta tasarruf sağlayan unisbul.com, bu özelliğiyle şirketlere büyük bir süreç verimliliği sunmaktadır. En doğru kişiyi işe alabilmenin bir şirkete sağladığı kazanç ise paha biçilmezdir.

Sizin vermiş olduğunuz bir ilan sayesinde bir üniversiteli genzimiz de iş sahibi olacak, gelecek nesillerimiz emin ellerde olacaktır. Sağlıklı, mutlu gelecek için bir üniversiteli genzimizin elinden de siz tutun.


Ürün ve Hizmetler

Unisbul.com, binlerce üniversite öğrencisinin ve mezunun istihdam edilmesini sağlayacaktır. Unisbul.com, Türk iş dünyasının bulmakta zorlandığı kendine güvenen, alanında kaliteye ulaşmış, yabancı dili kuvvetli, grup çalışmalarına hazır, kültürlü, sanatsal etkinliklerle yoğrulmuş bir eleman bulma ve geliştirme platformudur. Unisbul.com ismi, çağdaş İnsan Kaynakları uygulamaları, profesyonellik ve fırsat eşitliğiyle özdeşleşmiştir.

# # # # #


Benzer Firmalar