Anasayfa » Turizm » DENİZLİ Turizm » Suitpark dinlenme tesisleri ltd.sti.

Suitpark dinlenme tesisleri ltd.sti.


Denizli Antalya Karayolu Yassıhöyük Köyü Serinhisar 8. Km Acıpayam/Denizli

Telefon1: +90 258 564 30021

Telefon2:

Fax: +90 258 564 3002

Web: www.suit-park.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2010 yılı haziran ayının ortalarında kurulan ve siz değerli müşterilerimizin hizmetinize sunduğumuz Suit Park Dinlenme Tesisimiz, Denizli - Antalya karayolunda olup Acıpayama 10 Km Denizliye 40 Km uzaklıktadır. Tesisimizin yeni olmasına karşın günde ortalama 100 otobüs ve 500 özel araca hizmet sunmaktadır. Ülkemizin önde gelen seyahat ve tur şirketlerini ağırlamaktadır.

İlkelerimizin başında öncelikle hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti gelmektedir. Gerek ürünlerimiz gerek personelimiz, büyük bir sınava tabi tutulduktan sonra siz değerli müşterilerimizin karşısına çıkmaktadır.

Suit Park Dinlenme Tesisimiz; 1500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 42000 metrekareye sahiptir ve bunun yanında 1000 kişilik salonumuzda özel tloplantı ve seminerlerinizi, kalite başta olmak kaydıyla hızlı ve güvenli hizmet sunmayı hedef olarak seçmiştir.

Market, restoran, hediyelik eşya ve müşterilerimizin ihtiyacı olan herşeyi bünyemizde bulundurmanın gayreti içerisindeyiz.

Kısacası biz Suit Park ailesi olarak siz değerli müşterilerimizi ağırlamanın ve sizleri güler yüzle uğurlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Gönlünüz ferah, yolunuz açık olsun.

Suit Park Ailesi...


Ürün ve Hizmetler

Dinlenme Tesisi, Petrol İstasyonu, Market, restoran, hediyelik eşya ve müşterilerimizin ihtiyacı olan herşeyi bünyemizde bulundurmanın gayreti içerisindeyiz.

#Dinlenme Tesisi, mola #market, istasyon, hediyelik esya #restoran, denizli #antalya, yol ustu mola #suitpark, bp


Benzer Firmalar