Karamanoglu Nakliyat


veyselkarani mahhallesi sancaktepe

Telefon1: 0216 496 38 65

Telefon2: 0212 263 03 32

Fax: 0216 496 38 65

Web: www.karamanoglunakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Karamanoglu Evden Eve taşımacılık hizmetini en iyi şekilde verebilmek amacıyla, 1981 yılında nakliye şirketleri arasında yerini aldı.

Karamanoglu Evden Eve Nakliyat her gün artan bir potansiyel ile Türkiye genelinde, hızlı ve güvenli bir şekilde taşımacılık yapmaktadır.

Evden Eve Nakliyat sektörünün önde kuruluşları arasında kısa zamanda sizlerin desteği ile yerimiz aldık, emin adımlarla kalite çıtamızı yükseltmek için var gücümüzle ekip olarak çalışmaktayız.

Hizmet konularımız

Evden eve nakliyat ,ofis ve işyeri nakliyesi, değerli eşya, piyano tablo vb. taşımalar , fabrika , sahne, fuar, film seti, ses ve ışık sistemleri nakliyesi , şehiriçi nakliyat, şehirler arası nakliyat, parça taşıma, parsiyel taşımacılık, ev eşyası depolama, askılı tekstil taşıması eşya paketleme ve ambalajlama


Ürün ve Hizmetler

Evden eve nakliyat , ofis ve işyeri nakliyesi, değerli eşya, piyano tablo vb. taşımalar , fabrika , sahne, fuar, film seti, ses ve ışık sistemleri nakliyesi , şehiriçi nakliyat, şehirler arası nakliyat, parça taşıma, parsiyel taşımacılık, ev eşyası depolama, askılı tekstil taşıması eşya paketleme ve ambalajlama

#evden eve nakliyat #nakliyat #nakliye #nakliyeciler #


Benzer Firmalar