Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » İSTANBUL FURKAN MANTOLAMA

İSTANBUL FURKAN MANTOLAMA


BAHÇELİEVLER İSTANBUL

Telefon1: 05425965392

Telefon2:

Fax: 02124625923

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:190 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

firmamız 1990 yılında mehmet olsman ali çetin ve ben ercan başarırolmak üzere üç usta tarafından kurlulmuş olup 1990 yılından beri başka istanbul izmit KONYA Eskişehir ve TRAKYA bölgesi olmak üzere tüğrkiyenin bir çok ilinde çalışmalar yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

DIŞ CEPHE İÇ CEPHE MANTOLAMA UYGULAMASI VE SATEN PLASTİK DIŞ CEPHE BOYA UYGULAMALARINDA MESLEĞİNDE DENEYİMLİ MESLEĞİNİ SEVEREK İCRA EDEN KADROMUZ İLE BAŞTA İSTANBUL OLMAK ÜZERE KONYA Eskişehir kocaeli İZMİT Edirne KIRKLARELİ Malatya bölgelerinde . KALİTE DEN ÖDÜN VERMEKSİZİN HİZMETİNİZDEYİZ .......İSTANBUL FURKAN DEKORASYON...... MERKEZ : BAHÇELİEVLER İSTANBUL TEL : 0542 596 53 92 ^^ ÇOK FİYAT KIRAN MALZEME İŞÇİLİK VE USTALIKTAN ÇOK ÖDÜN VEREN USTADIR !!! ^^



Dış DIŞ Cephe Mantolama | VE İÇ CEPHE MANTOLAMA Uygulamasında DİKKAT edilecek ÇOK ÖNEMLİ Bilgileri SİZ değerli müşterilerimizle PAYLAŞMAK İSTİYORUZ ......
NOT : MANTOLAMA Sistemini Binanızın DIŞ Cephesinden olduğu ( Yukarıda Örnek resimde görüldüğü gibi ) dairenizin oda içinden de MANTOLAMA uygulamasını yapıp SIVA VE DÜZLELTME ALÇISI ÇEKİLİP boyama aşamasına getirmekteyiz ve aynı ölçüde Yüzde 50 lere varan ISI TASARRUFU SAĞLANMAKTADIR. Neden oda içinden MANTOLAMA YAPILIR : ( 1) ÇOK Daireli Binalarda gerek komşuluk ilişkilerinde yaşanan sorunlardan dolayı (2) ekonomik olduğundan dolayı (3) dairenizin iç dekorasyonu BOYA PARKE gibi dekorasyonunu yaptırmaya niyetlendiğinizde içerdende mantolamayı yaptırıp hepsi bir aradan hallolsun DÜŞÜNCESİ İLE..
Mantolamada 3 farklı malzeme kullanılıyor:
1. Eps (Beyaz renkli ısı yalıtım levhası)
2. Xps (Renkli ısı yalıtım levhası)
3. Taşyünü ( Kahverengi ısı yalıtım levhası)

Mantolamada cephe giydirmede polistren levhalar kullanılmaktadır. Bunlardan biri olarak kısaca XPS adlandırılan Ekstrude Polistiren Isı Yalıtım Levhaları diğeri ise EPS olarak bilinen genleştirilmiş polistiren sert köpükden elde edilen Expanded Polistiren Levhalardır.

Mantolamada kullanılan bu polistren levahlar XPS ve EPS’nin birbirlerine göre avantajı ve dezavantajı bulunmaktadır.

Her ikisininde üretiminde kullanılan ana malzeme polistroldür.

EPS ( Expanded Polistiren ) Levhalarda şişirme gazı olarak pentan kullanılır.

XPS ( Ekstrude Polistiren ) de HFCL gazı kullanılır. Pentanın hava ile yer değiştirme hızı fazladır. HFCL çevreye karşı zararlı olduğundan bazı ülkelerde kullanımı yasaktır. Bu nedenle üreticiler XPS üretiminde karbondioksit ile şişirme yolunu seçmektedirler.

Her iki malzeme de 85ºC

#mantolama #boya # # #


Benzer Firmalar