Anasayfa » İnşaat sanayi » TEKİRDAĞ İnşaat sanayi » Adalı İnşaat Taahhüt Makine San. Ve Tic. A.Ş.

Adalı İnşaat Taahhüt Makine San. Ve Tic. A.Ş.


100.Yıl Sanayi Sitesi 5/A Blok No:8-9 59100 Tekirdağ-Türkiye

Telefon1: 0 282 2613318

Telefon2:

Fax: 0 282 260 23 50

Web: www.adaliinsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Adalı İnşaat Taahhüt Makine San. Ve Tic. A.Ş.1985 yılında Trakya Bölgesi merkezli kurulmuştur. İlk yıllarda yurtiçi ve yurt dışında Tuğla Fabrikalarının endüstriyel makine ve donanımlarının projelendirme, imalat ve montaj isleri konularında birçok proje tamamlamıştır. Endüstriyel makine ve donanım üretiminde Adalı Makine yıllardır bölge de firmalar için çözüm noktası haline gelmiş, gerçekleştirdiği projeler ile bilinirliği artmıştır.

Daha sonraki yıllarda çelik yapı imalatını ürün yelpazesine katmış, endüstriyel yapıların, ticarethane ve konutların çelik yapı inşa isleri üzerine uzmanlaşmıştır. Kanıtlanmış müşteri memnuniyeti değerleri ile ekonomik ve hızlı çözümler üreterek Adalı İnşaat, Çelik yapı inşa işlerinde Trakya bölgesinde birçok bilinen yapının inşasına imza atmıştır.

Hedefi gelişen teknolojilere ve yeniliklere ayak uydurarak, kaliteli ürünü en ekonomik şekilde üretmek ve doğaya saygılı, insana saygılı, çağdaş, uzun ömürlü ve en önemlisi güvenilir yapılar üretmektir. Her ihtiyaca cevap verebilecek yapıları bünyesinde buluşturmak amacı ile “Çelik Ev” uygulamalarının paralelinde 2009 yılında prefabrik yapı uygulamalarını bünyesine katmış ve bu alanda da bireysel, kurumsal, endüstriyel ürün ve hizmet sunmaya başlamıştır.

Gelişen teknolojilerin takipçisi ve çevre dostu uygulamaların öncüsü olma misyonunu sözde bırakmayan Adalı Grup, 2007 yılından bu yana yenilenebilir enerji üzerine birçok Ar-Ge projesi üretmiş ve 2008 yılından ev tipi rüzgâr tribünü projeleri uygulamaya ve üretmeye başlamıştır.


AyrıcaAdalı Grup Şirketleri bünyesinde bulunan Adalı Mobilya Tasarım ve Dekorasyon Ltd.Şti. 2001 yılından bu yana Tekirdağ il merkezindeki showroomu ile mobilya ve komple dekorasyon uygulamaları hizmeti sunmaktadır.

Adalı İnşaat Taahhüt Makine San. ve Tic. A.Ş.`nin bu gün sektörün liderleri arasında yer almasının en temel sebebi tüm üretimlerinde


Ürün ve Hizmetler

Prefabrik Ev, Prefabrik Endüstriyel Yapı imalatı
Hafif Çelik ve Yapı Çeliği uygulamaları
Çelik Çatı,
Çatı kaplamaları,
Yalıtım sistemleri
Endüstriyel Makineler ve Toprak Sanayi Makineleri üretimi
Küçük Rüzgar Trübünü imalatı

#Çelik Ev #Prefabrik Ev #Prefabrik Yapı #Yapı Çeliği #Ucuz Prefabrik


Benzer Firmalar