YSK İNŞAAT YATIRIM LTD.ŞTİ


Eski Ankara Asfaltı.Kemal Türkler Mah.No:131 K:3/12 Sancaktepe /Sarıgazi

Telefon1: 0216 622 11 68

Telefon2: 0532 506 63 66

Fax: 0216 620 95 68

Web: www.yskinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1984 yılında inşaat sektörüne Avrupa yakasında başlayan YSK İNŞAAT yaptığı inşaatlarla bireylerin ufak birikimlerini yatırıma dönüştürmüş ,birçok aileyi kira öder gibi ev sahibi olmaya teşvik etmiştir.

YSK İNŞAAT 2004 yılında Avrupa yakasında olan ofis merkezini ,Anadolu yakasına taşımış ve inşaat yapımına halen devam etmektedir.Amacı bireylerin ev sahibi olmasını sağlamak olan YSK İNŞAAT 40.000 TL peşinatla kredi kullanmadan 72 aydan 100 aya kadar vade farksız daire satışlarına devam etmektedir.

Kurmuş olduğu ekiple birlikte ( HOTEL , PLAZA , HASTANE , FABRİKA , OKUL vb.) taşeron firma olarak da almış olduğu işleri büyük bir titizlikle yerine getirmiştir. Müşterilerini en kârlı yatırımlara yönlendirmeyi ilke edinmiştir.

Bu güne kadar ilkelerinden vaz geçmeyen YSK İNŞAAT SAN .TİC.LTD.ŞTİ Gerek kat karşılığı gerek malzemeli Taşeron olarak almış olduğu işleri zamanında ve kaliteli bir şekilde bitirmiştir. Yeni projeler üreterek Yapı sektöründe Kalitenin Güvencesi olma yolunda Öncü kuruluş olmaya devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

kat karşılığı arsa, kat karşılığı daire, tamirat, tadilat, boya, bina güçlendirme, montolama, kat karşılığı, malzemeli kaba inşaat, malzemesiz kaba inşaat,

#kat karşılığı arsa, kat karşılığı daire # tamirat, tadilat #boya, bina güçlendirme #montolama, kat karşılığı #malzemeli kaba inşaat, malzemesiz kaba inşaat,


Benzer Firmalar