SMS PRINTER


norakopmangatan 42/e

Telefon1: 0046768117799

Telefon2:

Fax: 0046798117799

Web: www.smsprinter.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:5000

SmSorder Kullanın, Kazanın!


Mobil telefon ve internet uzerinden online sipariş alabileceğiniz, “SmSorder” Sizlerle!

SmSorder tek site içerisinde hem online yemek siparişi verilebilinen hem de online rezervasyon ve paket servis imkanı sağlayan, haftanın 7/24 saatin de tek bir sms ya da internet üzerinden anında sipariş alabilmenizi sağlayan dünya’nın ilk ve tek iki yönlü ( SMS2WEB )tabanlı online yemek sipariş sistemidir.

Milyonlarca müşterinin, bir tıklama yada bir sms ile siparişlerini anında firmanıza ulaştırmasını sağlayan sistem , Sipariş bürokrasisini sıfıra indirir. Yanlış ve eksik sipariş alimi , eksik adres ve teslimat bilgileri ve telefon siparişlerinde yaşanan gecikme ve zaman kaybından kaynaklı hataları ortadan kaldırır.

Sistem gelen tüm sipariş taleplerini manuel ya da otomatik olarak anında sms göndererek cevaplar.
Müşterilerinizi bilgisayar başında bekletmez. İnternet üzerinden gelen siparişlerde müşterilerine sms atarak teslimat bilgisi verir.
SMS2WEB sistem altyapısı kullandığından İsletmenizi internet ,bilgisayar ,yazıcı,modem,kablo,panel,kartuş vb.. yüksek maliyetli cihazların kurulumundan kurtardığı gibi , yer işkalı ve kötü görüntüye neden olan bu cihazların ek masraflardan da tamamen kurtarır.
İnternet ve Elektrik kesintilerinden etkilenmez. Sistemin tamamı tek bir cihazdan oluşur. Dahili yazıcı ve bataryasi bulunur. Gsm- Gprs-Gsm sms ile haberleşir.
SmSorder yazıcı küçük, taşınabilir, bağımsız, mobil bir aygıt olarak, kısa sms alma gönderme ve otomatik olarak cevaplama özelliği ile Restaurantlar için tasarlanmış tek başına bir sipariş takip sistemidir.
Müşterilerinizin yolda, otobüste, metroda hatta sokakta yürürken dahi bir sms ile sipariş verebilmelerini sağlayan sistem, gelen siparişleri %100 güvenli ve hızlı bir şekilde sisteme ulaştırır.
SmSorder tarafından hizmetinize sunulan bu yeni Sipariş Takip Sistemi sayesinde restoran, pastane, Fastfood tüm hazır gıda satan firmalar yeni bir online sipariş sistemi ile tanışacaktır.

Hazırladığımız bu sistemde, müşterileriniz internet sitenize girip ya da sizin belirlediğiniz bir telefon numarasına sms atarak siparişini verebilecek, ve bu siparişler anlık olarak ayni anda isletmenize kurulan smsorder cihazına ve sizin için hazırlanan yönetim paneline bir müzik tonu ile sizi uyararak düşecek ve siz bu siparişi, tek bir tuş ile kabul ya da red ettiğinizi bildirip teslimat suresini (15 dk 20 dk) seklinde girerek, manuel yada otomatik olarak yazdırıp cevap verebileceksiniz. Bu cevap sistem tarafından kısa bir sms olarak siparişi veren müşterinizin cep telefonuna iletilecektir.

Sipariş detaylarına girdiğinizde, bu siparişle ilgili tüm detayları görebileceksiniz. (Müşteri bilgileri, telefon bilgileri, adres bilgileri, adres detayları, ödeme şekli, sipariş edilen ürünler, sipariş notları,rezervasyon talepleri.)


Sizde hemen aşağıdaki linkten smsorder’in demosunu inceleyebilir ve bu güzel ve farklı sisteme sahip o


Ürün ve Hizmetler


Firmanızı ve tüm ürünlerinizi bütün dünyaya tanıtabilirsiniz
Müşterilerinizle anında iletişimde olacaksınız
Telefondan zaman kazanacaksınız
Telefon siparişlerden kaynaklanan sipariş hatalarından kurtulacaksınız
Her şeyden önce günümüz teknolojilerine ayak uydurduğunuz için müşterileriniz tarafından her zaman olumlu tepkiler alacaksınız.
Hiçbir aracı firma ve aracı internet sitesi olmadan direk kendi cihazınız ve sisteminiz üzerinden sipariş alacaksınız.
Aracı firma ve internet sitelerine komisyon ödemek zorunda kalmayacaksınız.
Internet sayesinde yüzlerce yeni müşteriye ulaşabileceksiniz.
Dünya da bir ilk olan SMS2WEB Tabanlı sipariş sisteminin keyfini yasayacaksınız


Sistem Nasıl Çalışıyor ?

Müşteriniz sitenize girerek yada mobil telefondan sms atarak siparişini verecek.
Verilen sipariş 5 saniye içinde yönetim panelinizdeki “Sipariş Yönetim” sayfanıza ve smsorder cihazınıza düşecek sesli bir uyarı ile siparişi yazdıracak
Gelen sipariş smsorder cihazından ok tuşuna basarak (kabul/red )edilip teslimat suresi girilecek (15-20)”dakika” ok tuşu ile geri cevap verilip sipariş tamamlanacak.
Müşteriye ayni anda sipariş ve teslimat bilgisini telefonunda sms olarak görebilecek
Web sayfanız kendini otomatik olarak yenilediğinden yeni sipariş geldiğinde bir müzik ile siz siparişi onaylayana kadar sizi bir müzik tonu ile uyaracaktır.
Cihaz içinde önceden kayıtlı geri cevaplar tek tuş ile gönderilebilecektir
Gelen 50 adet sipariş talebi cihaz hafızasında saklanacaktır
İşte hepsi bu kadar! Sizde bu kadar basit ve kullanışlı bir sisteme sahip olarak daha çok müşteriye ulaşmak istemez misiniz?
Sistemle ilgili Sık Sorulan Sorular sayfasını görmek için buraya, bize ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


# # # # #


Benzer Firmalar