ERZURUM VİPPAL TOURS


cumhuriyet cad kızsılay iş merkezi ka3 no 6

Telefon1: 2343409

Telefon2:

Fax: 2343440

Web: vippaltours.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:3 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:rusya iran ırak azarbeycan ermenistan


VİP-PAL Turizm Ltd. Şti. aldığı D-2. B-2 Uluslararası Turizm Taşımacılık Belgesi ile Erzurum’un ismini Dünya’ya duyurdu. “Doğu’dan Doğan Güneş” sloganıyla yola çıkan VİP-PAL Turizm, Türkiye’nin önde gelen turizm taşımacılık firmaları arasına girdi.
Türkiye’nin yükselen sektörlerinden uluslararası turizm taşımacılık sektörü, Erzurum’da VİP-PAL Turizm Ltd.Şti. ile adından söz ettiriyor. Şirketin sahibi Fahrettin Aydın, Ulaştırma Bakanlığı’ndan B-2 Uluslararası Taşımacılık Belgesi alarak, Erzurum ve Doğu’da tek, Türkiye genelinde ise önemli firmalar arasında bulunuyor. Firmaları bünyesinde 4 ile 46 kişilik yolcu taşıma kapasiteli araçları bulunduğunu söyleyen Kaliteli hizmet verdiklerini belirtti. Avrupa’da da VİP-PAL Turizm Ltd.Şti. olarak turizm taşımacılığı yaptıklarını kaydeden Fahrettin Aydın, “Şu anda Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Sibirya, Polonya, Slovenya gibi ülkelerde araçlarımız ile hizmet veriyoruz. Türkiye’deki sayılı firmalar arasındayız. ‘Doğu’dan Doğan Güneş’ sloganı ile yola çıktık. Avrupa’ya açılarak hedefimize ulaştık. Dünya’nın tüm ülkelerine araçlarımızla güvenli bir şekilde seyahat edebilir.VİP PAL TOURS geniş araç yelpazesi ve zamanlamadaki ilkeli çalışması ile Turizm Taşımacılığında da hizmet vermektedir.
Bu hizmetimizden yararlanarak karşılama ve havaalanı transferleri, şoförlü ekonomik araçlar, VIP binek araç ve minibüsler yada daha büyük gruplar için standart ve lüks otobüs rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Rezervasyonlar hem günlük hem de haftalık bazda yapılabilir.
Ulaşım servislerimizden bazıları
- Karşılama ve Havaalanı transferleri
- Resmi ve Özel Heyet Karşılama ve Ulaşım hizmetleri
- İş görüşmelerine, toplantılara, kongrelere,davetlere ulaşım
- Turistik amaçlı gezi ve ulaşım
- Rafting turları için tekneler
- Panaromik şehir turu
- VIP transferler


Ürün ve Hizmetler


#ERZURUM TURİZM . #TRANSFER TARİHİ ESER HAVA ALANI PALANDÖKEN #RENTECAR.KAYAK.TUR. TABYALAR. #RAFTİNG.VİP ARAÇ #YURT İÇİ ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK


Benzer Firmalar