Kartay Makina


Ziya Gökalp Mah. Taşkent Sok. no:28 İkitelli / İSTANBUL - Turkey

Telefon1: 0212 670 20 86

Telefon2:

Fax: 0212 670 16 44

Web: www.kartaymakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yüksek kaliteli tedarikçi olma özelliği ile 1991 den beri ikitelli’de faaliyet gösteren Kartay Makina; ISO 9001 kalite belgesine sahiptir.
Firmamız yüksek kaliteli; makine yedek parça, endüstriyel parça, her türlü mil, rekor, dişli, pim, cıvata, şaft, bağlantı parçaları, beyaz eşya ve otomotiv yedek parçası, talaşlı imalat yöntemiyle üretimini gerçekleştirmektedir.
Kartay Makinanın ana politikası; müşterinin istediği malzemeyi, her zaman en yüksek kalitede ve tam zamanında teslim süreci içerisinde, müşteri merkezli çalışma prensibi ile hizmet vermesidir.


Ürün ve Hizmetler

Ceviz Kırma Makinesi;

Kartay Makine olarak yılların verdiği deneyim ve bilgi ( Know-How) dayanarak, üretimini gerçekleştirmektedir. Değerli Müşterilerimizin talebi üzerine, Firma yetkilisi olan Mehmet Beyin büyük AR-GE çalışması sonucu, sektörde benzeri olmayan Ceviz Kırma Makinesini çok kısa sürede istenilen verim de ve istenilen talepte üretmiştir. Yaptığımız bu yaratıcı ceviz kırma makinesi, Türkiye de ve Dünya da devrim niteliğinde olduğu, yapılan araştırma sonucu belirlenmiştir. Ceviz Kırma Makinesi nin patent süreci devam etmekte olduğu için sınırlı özelikleri burada sizlere sunulacaktır;

- Dakika da 1.500-2.000 Adet ceviz kırma,

- % 95 cevizi sağlam kırabilme,

- Cevizi sınıflandırarak her türlü ayarı verecek şekilde kırabilme,

-Cevizi Çıtlama sistemi ile kırma,

- Cevizin Hiçbir şekilde içine zara vermeme,

-Elle çok rahat bir şekilde ayıklama sistemi.

- Gıda mevzuatına uygun olarak tüm gövde Paslanmaz Çelikten üretilmiştir

#Ceviz Kırma Makinası # # # #


Benzer Firmalar