Cevahir Emlak


Cumhuriyet Mh Çark Cd Türer İşhanı K:1 No: 36/8 Adapazarı

Telefon1: 0264 2791303

Telefon2: 0264 2791304

Fax: 0264 2791395

Web: www.cevahir.tc

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, Avusturya, Hollanda, ABD

Cevahir Emlak’a Hoşgeldiniz...

·Güvenilir, kaliteli, dinamik hizmet

·Mükemmeliyet

·Memnuniyet

·Uzman kadro, doğru çözümler

Gayrimenkul ile ilgili her konuda müşterilerimiz için çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin emlak ile ilgili her türlü ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Cevahir’den hizmet almayı seçen kişiler gereksinim duydukları tüm hizmetlere kolayca ulaşabilirler. Hizmetlerimizi sunarken, en küçük ayrıntıda bile müşterilerimizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak çözüm önerilerimizi onların önceliklerine göre planlıyoruz. Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Cevahir farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Cevahir Emlak`ta Güven

Cevahir, Sakarya ve bölge havalisi genelinde hizmet sağlayan deneyimli ve güçlü bir gayrimenkul danışmanlığı veren profesyonel bir organizasyon olup kısa zamanda gayrimenkul sektörünün lider markalarından biri haline gelmiştir.

Cevahir, kadrosuna destek ve hizmetlerini doğru zamanda vererek, mesleğinin güvenilir sınırlar içerisinde yapmasını sağlamaktadır. Sektörel akademik eğitimlerle de bilgili ve profesyonel kadrosunu verdiği eğitimlerle yeniliklere geliştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir portföyü sizler için bir araya getirmiştir. Teknik altyapımızla isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız. Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz. Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki emlakları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz.

İpotek, Kat İrtifakı, İfraz ve Tevhid, Trampa, Cins Tahsisi, Hibe (bağışlama), Taksim (paylaşım), Tashih (düzeltme), Aplikasyon, Belediyelerden Bölge İmar ve Harita Planı çıkarma, Tapu ve Kadastro, Veraset ve intikal, G.M.S.İ (gayrimenkul kira geliri), Emlak ve Çöp vergileri, Agdaş, Adasu, Sedaş, Türk Telekom v.b. abonmanlık işlemleri, Eşya Nakliyatı, Temizlik Hizmetleri hususlarında ‘’Assistance Hizmetleri’’, vergi uzmanlığı kapsamındaki deneyimimiz ile siz müşterilerimize özel bir hizmet paketi sunmaktayız.

Tüm bu işlemleri Bonus Kredi Kartı ve Finansbank Kredi Kartına 5 Taksit ile yapabilmekteyiz.

Detaylı bilgi için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

** Misyonu; Gayrimenkul hizmetlerinin toplam kalitesini yükseltmek, sektörün gelişimine katkıda bulunmak ve müşterilerine entegre hizmet sağlamaktır.

** Vizyonu; Güvenilirlik, Mükemmeliyet, Memnuniyet, Dinamizm ilkelerine bağlı hizmet etmektir.

Kalite Politikası

·Yüzde 100 müşteri memnuniyetini başarının ölçüsü olarak kabul eder.
·Müşterilerinin gayrimenkul ile ilgili her türlü ihtiyacında onlara en uygun çözümü sunmak için özveri ile çalışır.
·Gayrimenkul sektörüne katkıda bulunacak öncü uygulamaları planlar.
·Müşterilerinin ihtiyaçlarını uluslararası standartta karşılayacak niteliklere sahiptir.

#sakarya, adapazarı #kiralık, satılık #daire, dubleks #öğrenci, aile #emlak, gayrimenkul


Benzer Firmalar