Aykan Soft


Meşrutiyet Caddesi Atıfbey Apartmanı kat:2/4 Kızılay ANKARA

Telefon1: 312 4190904

Telefon2:

Fax: 3124190904

Web: www.aykansoft.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AykanSOFT ; Marka Yönetimi, İletişim Danışmanlığı, İnteraktif Medya Hizmetleri, Tasarım, Yapım ve Baskı Hizmetleri veren tam donanımlı bir iletişim ve organizasyon ajansıdır. 6 yıldır uzman kadrosuyla hizmet veren Medyax, markalaşma sürecinde birlikte çalıştığı firmaları, üretimden satışa, finanstan pazarlamaya, AR-GE8217; den satınalmaya kadar tüm süreçleriyle sahiplenmektedir. Bu paralelde AykanSOFT, iletişimi, bütünleşik pazarlama ilkelerine göre ele almaktadır.



AykanSOFT olarak işimiz marka ve tüketici arasında yeni ve etkileyici bir diyalog oluşturacak 8220;Marka Fikirleri8221; üretmektedir. AykanSOFT, güçlü markalar yaratmak ve markalarına değer katmak isteyen firmalara marka yönetimi ürünleri, iletişim çözümlemeleri ve uzun soluklu bir marka hayatı için yatırım sunmaktadır. Bu doğrultuda AykanSOFT, tüm donanım ve yaratıcılığını iletişimini üstlendiği marka ve kurum için seferber etmektedir.

Bizim için başarı, hizmet verdiğimiz kurum, ürün/hizmet yada markayı rakipleri arasından sıyırıp Tercih Edilen olmasını sağlamaktır.

AykanSoft`un en önemli amacı Müşteri Memnuniyeti dir. AykanSOFT`un Müşteri Memnuniyeti anlayışı Müşterinin çıkarlarını korumaktır. Bu da ancak işimizi iyi bilmek ve ona hakim olmakla sağlanabilir.


Ürün ve Hizmetler

Otomosyon , sistemler , Kurumsal , Yazılımlar , Sektörel , Yazılımlar , Grafik , Tasarım , 3d , Uygulama ,

#Kurumsal Yazılım #Web Tasarım #Reklamcılık #Otomasyon #


Benzer Firmalar