SOLVER KİMYA


metal san. kaportacılar sit. 3. blok no : 5 ADANA

Telefon1: 0 543 349 80 20

Telefon2: 0 532 786 36 19

Fax: 0 506 961 87 25

Web: www.solverkozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ içerisinde yüzlerce bitkisel kozmetik ürünleri ve kişisel bakım ürünlerinin imalat formüllerini ve imalat tekniklerini bulabilirisiniz.

BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ içerisindeki yüzlerce bitkisel kozmetik ürünleri hiçbir teknik makine kullanmadan ve hiçbir teknik destek almadan tek başınıza tek başınıza imal edebilirsiniz.

BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok rahat kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır.Bu ansiklopedi mevcut işlerinizi geliştirebilir veya yeni bir iş kolu yaratmada sizlere kaynak olabilir.

SOLVER KOZMETİK – 0 543 349 80 20


Ürün ve Hizmetler


BİTKİSEL SABUN FORMÜLLERİ - SOLVER KOZMETİK
BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ içerisinde yüzlerce bitkisel ve doğal ürünlerin imalat formüllerini ve imalat tekniklerini bulabilirisiniz. BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ içerisinde BİTKİ ÖZLÜ SABUN İMALATI,BİTKİSEL SABUN FORMÜLLERİ, ORGANİK SABUN ÜRETİMİ,BİTKİ ÖZLÜ SABUN FORMÜLÜ,NATURAL SABUN YAPIMI,DOĞAL EV SABUNU YAPILIŞI,BİTKİSEL SABUN REÇETELERİ,BİTKİSEL SABUN KARIŞIMI,BİTKİSEL SABUN NEDİR,DOĞAL SABUN NASIL YAPILIR,GLİSERİNLİ SABUN YAPIMI,ZEYTİNYAĞLI SABUN ÜRETİMİ,DEFNE SABUN FORMÜLÜ,

BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ

KOZMETİK HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ

KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ

#BİTKİSEL FORMÜLLER #BİTKİSEL KARIŞIMLAR #BİTKİSEL KOZMETİKLER #BİTKİSEL KOZMETİK İMALATLAR #KOZMETİK FORMÜLLERİ


Benzer Firmalar