Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İZMİR Oto kiralama » EBRAR izmir buca oto kiralama

EBRAR izmir buca oto kiralama


SEYFİ DEMIRSOY CAD.NO:4

Telefon1: 05073039923

Telefon2:

Fax: 02324382050

Web: www.izmirotokirala.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzmir Oto kiralama için Sorunsuz Adres!
Türkiye`deki araç kiralama sektörüne alternatif çözümler üretmek üzere kurulan EBRAR Rent A Car, bir araç kiralama şirketidir.
Kiralık Araba Şirketimiz İzmir Buca da bulunmaktadır.
İzmirde Oto Kiralamak isteyen Müşterilerine tüm Türkiye`de hizmet vermektedir.
Günlük kiralama,Aylık kiralama ve yıllık (1 ay ile 36 ay arası) ,Filo kiralama,Şoförlü servis, Transferler ve farklı ürünler ve alternatif çözümler sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Otomobillerin satın alınmasından dolayı şirketiniz ciddi oranda finansman kaybı ile karşı karşıya kalmaktadır. Örneğin; otomobiller banka kredisi ile alındığında en az %25-30 oranında peşin para ayrılması gerekmektedir.Kredi kullanarak yapılan alımlarda firma araç alım masrafı dışında faiz masraflarını da karşılamak durumundadır.Oysa EBRAR RENT A CAR`dan araç kiraladığınızda şirket sermayesinden filo için toplu para çıkışı olmaz ve şirketiniz bu kazancı başka yatırımlar için kullanabilir. Muhasebe Birimleri, otomobiller ile ilgili yüzlerce fatura ya da fiş ile uğraşmaz. Amortisman ya da yeniden değerlendirme, finansman giderleri gibi detaylarla ilgilenmek zorunda kalmaz. Kiralama sistemi bu yönü ile muhasebeye zaman açısından büyük avantaj sağlar. Araçlarınızın üretici firmalardan teslimatına kadar geçecek sürede arzu ederseniz, size geçici araç temin ederek, iş sürekliliğinizin devamını sağlarız

#izmir buca oto kiralama #izmirde kiralık araba #oto kiralama izmir #izmirde kiralık araba #


Benzer Firmalar