Kar-ton Kartuş&Toner Dolum Ve Muadil ürünler


Dr.Nuri Bayar Cad Dar Sok Petek İsh no:14

Telefon1: 0264 281 0091

Telefon2:

Fax: 0264 271 4826

Web: www.kar-ton.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Püskürtmeli veya lazer yazıcılarından, bolca çıktı alan kurumsal veya bireysel tüketiciler için bir yıl içinde sarf edilen kartuş ve tonerlerin toplam maliyeti, neredeyse cihaz fiyatını bile geçebiliyor.

Bu sebepten, çoğu şirket ve ev kullanıcısı, ihtiyaç duydukları yazıcı sarf malzemelerini, yeni ve orjinali ile değiştimek yerine doldurtmayı veya muadili bir ürünle ihtiyaçlarını karşılamayı tercih ediyor.

Geri dönüşümlü muadil kartuş ve tonerler sayesinde hem çevreyi hem de bütçelerini koruyan tüketiciler, bu ürünleri veya kartuş doldurma hizmetini, tam ve güvenilir biçimde temin edebilecekleri, uzman şirketlerin peşinde.
smini Kartuş ve Tonerin kısaltmasından alan kar-ton com; hp, lexmark, epson, canon, xerox ve brother gibi dev yazıcı markalarında kullanılabilen, muadil toner ve kartuşları, düşük maliyet – yüksek kalite prensibiyle tüketicilerine sunuyor. Şirket aynı zamanda boş tonerleri, müşterilerinden satın alarak, hem geri dönüşümü hem de çevresel duyarlılığı destekliyor.

150 TL ve üzeri alışverişlerde, tüketicileri kargo masrafından da kurtaran kar-ton com, Sakarya merkezli olarak tüm Türkiye’ye hizmet ulaştırmayı hedefliyor.


Ürün ve Hizmetler

Tüm Marka ve Model Toner Kartuş Dolumu
Tüm Marka ve Model Toner Kartuş Muadil Ürünleri
Toner ve Kartuş Dolum Makinaları ve Ekipmanları
Toner ve Kartuş Dolum Malzemeleri
Toner Tozları ve Yedek Parça (Drum, W.blade, D.Blade, Magnet )
Boş Toner Ve Kartuş Alımları

#toner dolumu,kartuş dolumu #toner tozu,kartuş mürekkebi #muadil toner,muadil kartuş #opc drum,dolum makinası #toner dolumu nasıl yapılır


Benzer Firmalar