Anasayfa » Dekorasyon ve iç dekorasyon » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Dekorasyon ve iç dekorasyon » catart içmimarlık proje uygulama ve danışmanlık şti.

catart içmimarlık proje uygulama ve danışmanlık şti.


A.Taner Kışlalı Mah. İlko Konut Sitesi 2770 Cad. No:28 Çayyolu-Ankara

Telefon1: +90 312 242 0 232

Telefon2:

Fax: +90 312 242 0 232

Web: www.catart.tk

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CATART İÇMİMARLIK, farklı tasarım ve yaklaşımları beraberinde getiren, sektördeki deneyimleri bir arada sunan, İçmimarlık Tasarım firmasıdır.
Sektörde, geniş bir yelpaze içerisinde içmimari, iç mekan tasarımları, fuar ve sergi standları tasarımı ile çalışmalarına devam etmektedir.

Firmamız, alışagelmiş yöntemlerle beraber bilgisayar destekli tasarım yapabilme ve tasarımlarında yaratıcılığı ön planda bulundurma, doğru ve etkili sunumlarla kendini ifade etme ilkesini benimsemiştir.

Eskiz çalışmaları ile başlayan tasarım sürecimiz bilgisayar destekli programlar yardımı ile proje üretme, detaylandırma ve üretilen projeyi sonlandırmayı hedef edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

içmimarlık, iç mekan tasarımı, interior architecture design, tasarım, design, kedi mobilya, cat furniture, stand, concept, ev, ofis, villa, dekorasyon, fuar, kongre, sergi, hotel, otel, ofis, commercial design, wood, ahşap, medikal içmimari, kitchen, bathroom, banyo, mutfak, home, ev, plan, masif mobilya, furniture, proje, spa, kuaför, hair design, güzellik merkezi

#içmimari, proje #danışmanlık,uygulama #mobilya,dekorasyon #ofis,ev #otel,restaurant


Benzer Firmalar