Anasayfa » Zücaciye » Cam ve Seramik Sanayi » SAMSUN Zücaciye » LEYDİ MUTFAK EŞYALAR- Alüminyum Mutfak Eşyaları

LEYDİ MUTFAK EŞYALAR- Alüminyum Mutfak Eşyaları


organize san böl. V.M.Eerdoğan Cebeci blv.no:10 kutlukent

Telefon1: 0362 2667626

Telefon2:

Fax: 0362 2667627

Web: www.leydimutfak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ENKAY Alüminyum Mutfak Eşyalarının temeli 1978 yılında kurulan GÖZDE Alüminyum ‘la atıldı. 150 m2 lik bir alana imalathanesini kurarak alüminyumdan demlik, çaydanlık ve sütlük üretimine başlandı. Büyüme trendi 1984’te dökümhanenin kurulmasıyla bir adım daha ilerledi ve 1988 yılında Karadeniz için bir ilk olan Alüminyum Eloksallı (alüminyum anodik oksidasyon) Mutfak Gereçleri üretimi yapıldı.
Gözde Alüminyum şirketleşme yoluna giderek 1995 yılında ENKAY limited şirketine dönüştü. ENKAY’ın kurulmasıyla beraber LEYDİ markasıyla 300 m2 lik alanda yanmaz yapışmaz mutfak eşyaları üretimine geçildi.( LEYDİ Mutfak Eşyaları yüksek kalitede Etial-5 Alüminyum metalinden üretilir. Dış yüzeyler 200 C0 dayanıklı elektrostatik toz boya ile iç yüzeyler iki kat yanmaz yapışmaz polytetrafloretilen (P.T.F.E) ile kaplıdır. Tutma ve taşıma elemanları yüksek ısıya dayanıklı bakalitten oluşur. Gold serisi ürünlerde dış yüzey bir kat yanmaz yapışmaz boya ile kaplıdır ve tutma taşıma elemanları 304 Cr-Ni paslanmaz çelikten oluşur. Cam kapaklar yüksek ısıya ve kırılmaya dayanıklıdır.)
Bugün, 150 m2 lik alandan başlayan serüven 7000 m2 lik alanda organize sanayi bölgesinde yeni üretim alanında faaliyetlerine daha ivmeli olarak devam etmektedir. ENKAY, LEYDİ ismiyle yakaladığı kalitenin üstüne çıkabilmek adına üretim departmanını ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli yenileyerek teknolojisini artırma yolunu seçmiştir. Bunun için ISO 9001:2000 çalışmalarına başlayarak daha kaliteli bir yönetim sistemini kurmayı amaçlamaktadır.
ENKAY bugün LEYDİ markasıyla kapılarını dünyaya açarak iş ilişkilerini uluslararası düzeye çıkararak büyüme hızını artırmayı hedeflemektedir.
ENKAY ailesi sektöründe LEYDİ markasıyla kalitenin ekonomik adı olmak hedefi doğrultusunda; takım anlayışı içerisinde çalışarak uluslararası standartlarda ürün yelpazesi geniş, dayanıklı, tasarruflu ve ergonomik ürünler üretmeyi bir yöntem olarak benimsemiştir. ENKAY tüm bunların asırlarca yaşayacak, gelişecek dinamik bir kurum için gerekli koşullar olduğunun bilincinde, sektörün zirvesine doğru emin ve kararlı adımlarla ilerlemektedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar