Dovi Ofis Mobilyaları


Masko mobilyacılar Sitesi 9/B Blok No:34 İkitelli /İSTANBUL

Telefon1: 0 212 675 18 59

Telefon2: 0 533 658 75 41

Fax: 0 212 675 18 89

Web: www.dovi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:20 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Libya,Suriye,Hindistan,Dubai,Sırbistan,Yemen,Ukrayna

HAKKIMIZDA ;
1985 yılından itibaren Amasya’da Ofis mobilyası üretimine başlayan Dovi‘nin öyküsü altında ; sevgi,emek,özveri ve durmaksızın çalışma yatıyor….
Dovi, özellikle kurucularının ve tüm çalışanlarının azim ve özverili çalışmalarının yanı sıra daima en iyiyi ve en kusursuzunu üretebilmenin sonucunda bu güne ulaştı.Ulaşırken de gerek ismi gerek yapısı yıllara göre sürekli değişim ve sürekli gelişim göstermektedir
MİSYON ;
Geleceğin ofis mobilyalarını hem estetik hem de işlevsel olarak tasarlayıp sunmak” olarak belirleyen Dovi tüm tasarımlarında özgünlüğü ve yaratıcılığı ön planda sunarken, işlevselliği de kendine özgü, zeka dolu çözümlemeler ile güçlendiriyor.
Dovi Mobilya 35.000 m2 kapalı alanda, en son teknoloji makine parkında yaptığı, her türlü demonte mobilyanın yanı sıra sektörünün lider konut projelerine , otel projelerine ,hastane ve okul projelendirme ve uygulamalarıyla da hizmet vermektedir. Ürünlerimiz tasarım, detay, malzeme ve ürün kalitesiyle fark yaratmaktadır. Firmamız dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebilecek teknolojik alt yapıya sahiptir.
Yaşam kalitesini arttıran ürünlerimizin imalatında seçtiğimiz hammadde ve aksesuvarlarla, işimize gösterdiğimiz özenle; üretim ve hizmet kalitemizi sürekli yukarı çekmek bizim misyonumuzdur.
Dovi Mobilya; iyi tasarım, doğru malzeme, kaliteli üretim, özenli sevkiyat ve montaj ağını başarılı bir ekip çalışması ile sağlamaktadır. Bu bilinçle gereken iş kalitesi, uzman ekibimiz tarafından müşterilerimize ihtiyaç ve beklentilerine uygun şekilde ulaştırılır.
ÜRETİM ;
10.000 m2 kapalı Amasya tesisi ve 25.000 m2 kapalı Merzifon tesisi ile faaliyet gösteren Dovi , mobilyadaki ustalığını üstün Alman ve İtalyan teknolojisiyle birleşmiştir.
Tamamen bilgisayar kontrollü ölçümleme,net kesim,kenar bantlama ve delik delme makinaları aracılığı ile ve özel barkotlu sistemiyle seri üretim yapmaktadır.
Dovi mobilya konusunda uzmanlşan 150 kişilik ekibi ile hizmet vermekte tüketicisine daha kaliteli hizmetler sunabilmek için modüler mobilya üretiminde en son yenilikleri takip etmekte ve teknoloji yatırımları yapmaktadır.
Bulunduğu noktaya sevgi, emek, özveri ve durmaksızın çalışma ile gelen DOVİ artık temel hedefine ulaşmanın yani “dünyaya açılmanın”da heyecanını yaşıyor.


Ürün ve Hizmetler

Ofis mobilyaları,
Ofis Koltukları,
Ofis Aksesuarları,
Büro Mobilyaları,
Bayilik,
Proje Uygulamaları,
Üretici,
İthalat,
İhracat,
Makam grupları,
Personel grupları,
Office furniture,
Office chairs,

#Ofis Mobilyaları #Office Furniture #Ofis Koltukları #Office Chairs #Proje Uygulamaları


Benzer Firmalar