Has Kanopi Çelik Konstrüksiyon


Bağlarbaşı Mah. Millet Cad. No:13

Telefon1: 05322708210

Telefon2: 05425515752

Fax: 02260000000

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kanopi sistemleri,Çelik Yapı Sistemleri,Çelik Çatı sistemleri,Çelik Konstrüksiyon,İmalat,Montaj ve Benzinlik Kanopiler Konusunda Deneyimli Ekibiyle Sektörü Alanında Hizmet Vermektedir.Hizmetlerimiz: Anahtar Teslim Benzinlik Kanopilerini ve Araç Yıkama Kanopi sistemlerini Projesine ve isteğinize göre Kuruyoruz,Tonoz Çatı sistemleri,Polikarbonat Çatılar, Çelik konstrüksiyon,Çelik Çatı sistemleri,Çelik Çatı Örtüsü Kaplama Hizmetleri,Çelik Çatı Makas sistemleri, Çelik Binalar,Çelik Yapı sistemleri,Hangarlar,Depolama Tesisleri,Atölyeler,İşyerleri vs İmalatı,Montajı, Tadilat ve Tamirat Hizmetleri,Taşeron Hizmetler.


Ürün ve Hizmetler


Araç Yıkama Kanopi Sistemleri
Araç Yıkama Kanopileri Akaryakıt İstasyonlarının Vazgeçilmez Parçası Haline Gelmiştir,Yıkama Kanopileri İstasyonların Araç Yıkama İhtiyacını Karşılarken Aynı Zamanda İyi Dizayn Edilip Kurulduğunda İstasyona Güzellik ve Değer Katarlar. Not Anahtar Teslim Benzinlik Kanopilerini ve Araç Yıkama Kanopilerini Projesine Ve İsteğinize Göre Kuruyoruz.
Benzinlik Kanopi sistemleri, Araç Yıkama Kanopileri, Polikarbonat Çatı Sistemleri, Tonoz Çatı, Çelik Kanopi, Çelik Yapılar, Çelik Çatı sistemleri, Lpg İstasyon Kanopileri, Çelik Çatı Makas sistemleri, Otoyol Giriş Kanopisi, Çelik Binalar

#has kanopi çelik konstrüksiyon #kanopi sistemleri, #benzinlik kanopisi #araç yıkama kanopisi #çelik yapı sistemleri


Benzer Firmalar