Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Vila Evropyen Havacılık Turizm

Vila Evropyen Havacılık Turizm


Tarlabaşı Cad.Güzel İzmir Apt.No:20/2 Taksim

Telefon1: 902122504414

Telefon2: 902122503410

Fax: 902122504466

Web: www.vilatour.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:15 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vila Evropyen Turizm, 1991 yılında kurulmuş TURSAB üyesi, A-Grubu bir seyahat acentesidir.

Vila Evropyen Turizm’in ana uzmanlık dalı “Seyahat Yönetimi”dir. Amacımız klasik seyahat acenteliği hizmetlerinin ötesinde müşterilerimizin ticari hedeflerine varmakta yardımcı olarak çözümleri planlamak ve uygulamaktır.

Temel prensibimiz müşterilerimize minimum maliyet ile maksimum hizmeti vermek, profesyonel, dinamik, uzman kadromuzla talep ve ihtiyaçlarınızı karşılamada alternatif fiyatlar ve destinasyonlar sunarak, ekonomik ve pratik çözümler sunmaktır.

Vila Evropyen Turizm, Dünyanın her yerine, uçak bileti ve otel rezervasyon taleplerinizi anında gerçekleştirecek merkez ofisimiz ve şubemiz ile 365 gün kesintisiz olarak hizmet vermektedir.

Vila Evropyen Turizm, küreselleşen rekabet ortamında güvenilir, yaratıcı, dinamik, global düşünen, yeni teknoloji ve yaklaşımları kullanan, çözüm odaklı, ekip ruhu taşıyan, konusunda bilgili ve müşterilerimize değer katan öncü bir kuruluş olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.


HİZMET KALİTESİ POLİTİKAMIZ

Sürekli değişmekte, çeşitlenmekte olan, istek, talep ve beklentileri turizm mevzuatı, kanun ve yönetmeliklere uygun olarak yürütmek ve tüm faaliyetlerimizi yüksek kalite standartlarında gerçekleştirmektir.

KURUMSAL HİZMETLERİMİZ

Konusunda uzmanlaşmış ekibimiz ile firmanızın kurumsal seyahat organizasyonların da her zaman sizlerin çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyacağız.
İster bayi ziyareti yapan satış veya teknik ekibiniz, ister yeni iş bağlantıları kurmak üzere yurtdışına çıkan yönetim ekibiniz, münferit bazdaki rezervasyonlarınız veya grup bazındaki organizasyonlarınız... Seyahatle ilgili tüm ihtiyaçlarınız için en uygun alternatifleri sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Van Uçak Bileti
18-20 EYLUL İÇİN VAN GİDİŞ DÖNÜŞ UCAK BİLETİ SUN EXPRESS HAVAYOLLARI İLE GİDİŞ DÖNÜŞ 330 TL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE GİDİŞ DÖNÜŞ 368 TL TÜRK HAVAYOLLARI İLE GİDİŞ DÖNÜŞ 498 TL İLETİŞİM → 0212 250 4 414
ÇÖZÜM ORTAĞI OLDUĞUMUZ FİRMALAR İÇİN NELER YAPIYORUZ ?

➢ Eğitim Toplantıları
➢ Ürün Lansman Toplantıları
➢ Dönem ve Dönem Sonu Toplantıları
➢ Yurtiçi ve Yurtdışı Teşvik Gezileri ve Bayii Toplantıları
➢ Yurtdışı Toplantı Organizasyonları
➢ Açılış Törenleri
➢ Özel Günler (Yılbaşı-Yıldönümü Toplantı ve Kutlamaları)
➢ Tekne Turları
➢ Özel Seyahat Programları

#Tur,Transfer #Uçak Bileti,ekonomik bilet #otel rezervasyonu,ucuz tatil #yurt dışı otel,seyahat acentasi #paket tur,kültür turları


Benzer Firmalar