EGEMER YAPI MERMERİT


6106/2 sk.

Telefon1: 232437 02 09

Telefon2:

Fax: 2324370210

Web: www.egemeryapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Egemer Yapi Mobilya Mermerit Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi`nin kuruculari ilk olarak DÖKÜM MERMER & DÖKÜM GRANIT ( MERMERIT ) sektörü ile 1976 yilinda tanismis olup, o tarihten bu yana Mermerit sektörünün baslamasina ve gelismesine yönelik birçok ilklere imza atmistir.

Türkiye`deki faaliyetlerinin yani sira Suudi Arabistan ve Kazakistan gibi ülkelerde DÖKÜM MERMER & DÖKÜM GRANIT tesislerini kuran ve üretim yapan ilk Türk Firmasidir. Türkiye`ninde bir çok yerinde tesis edilen kuruluslarin projelendirilmesinde ve isletmesinde egemer yapi `nin büyük katkilari olmustur.


27 yillik deneyim ve bilgi birikimi ile bu alanda Isikkent`teki kapali alana olan tesislerinde degisik ebatlarda ayda 3.000 MTül Döküm Mermer üretilmektedir. Mutfak tezgahlari, Banyo Hilton Lavabolar, Küvet ve Dus Tekneleri, Ofis Masalari, Resepsiyon Bankolari gibi ürünlerle hizmet vermektedir ve vermeye devam edecektir.


Yeni Dönemdeki sloganimiz “GÜVENCEMIZ, KALITE VE SERVISIMIZDIR” olacaktir. Sloganimizda oldugu gibi ürünlerimizin ve servisimizin kalitesi ile müsteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ilk hedefimiz olacaktir. Günümüz sartlarinda teknolojik gelismelere uyum saglayan, ilklerin üreticisi olan `egemer yapi` modern tesisleri ile sizlere kaliteli, güvenli, saglikli ve dekoratif ürünler sunmaktan gurur duyuyor.

egemer yapi, ayrica yeni tesis kurmak istiyenler için kalip, makine, egitim ve lojistik destek hizmetleri de vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Mermerit mutfak tezgahı, mermerit banyo tezgahı, mermerit kalıplar, mermerit duş teknesi, mermerit lavabo, mermerit eviye, mermerit hilton, mermerit kaplama, mermerit özel üretim tezgahlar, mermerit tasarımlar, mermerit fiyatları, mermerit tezgah kalıbı, mermerit üretimi, mermerit nasıl yapılır, mermerit tesis kurulumu, mermerit firmaları, mermerit yapılışı izle, mermerit izmir, mermerit istanbul, mermerit ankara, mermerit manisa, mermerit bursa, mermeritciler, mermerit tezgah fiyatı, toplu konut mermerit imalatı, mermerit teklifi al, mermerit, mermerit tezgah, egemer mermerit, mermerit egemer, mermerit, döküm mermer, kompozit mermer, mermerit kalıp, eviye kalıbı,

#mermerit #mermerit tezgah #mermerit fiyatları #mermerit #mermerit kalıp


Benzer Firmalar