Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » BATMAN Gıda sanayi » Mazlum Tandırcılık ve Unlu Mamülleri - Batman

Mazlum Tandırcılık ve Unlu Mamülleri - Batman


Fatih Mah. 3309 Sokak No:2/A

Telefon1: 0488 215 10 15

Telefon2: 0535 573 52 01

Fax:

Web: www.mazlumtandircilik.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mazlum Tandırıcılık olarak temel stratejimiz sektördeki en son gelişmeleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarını öngörebilmek ve bu ihtiyaçları karşılayacak uzman kadromuzla oluşturabilmektir. Bütün bunları müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesinin artması, buna bağlı olarak onların verimliliklerinin artması ve böylece rekabet güçlerini arttırmalarında katkıda bulunmak için çalışıyoruz..
- Nihai hedefimiz, yeni pazarlardaki fırsatları değerlendirerek, müşteri ve ürün portföyümüzü genişletmek, Uzman kadromuz ve iş ortaklarımızla birlikte oluşturduğumuz tüm ürünleri ve hizmetleri mevcut müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini sürdürmek, böylece Dünya çapında hizmet veren Dünya’nın önde gelen, firmalarından biri olmaya devam etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

VİZYONUMUZ...
“İnsanlar her şeyin en iyisine layıktır” bilinciyle; ortamlarımızı aydınlık, rahat dolaşılabilir ve kolay alışveriş yapılabilir biçimde düzenleriz. Şirketimizi en son teknolojik gelişmeler izlenerek yapılandırılır. Satışımız ürünlerin kalitesine, güvenilir ve sağlıklı olmasına dikkat ederiz.Müşterilerimizin öneri ve eleştirilerine önem verir, aldığımız bilgi ve uyarılarla sürekli en iyi olma yönünde kendimizi geliştiririz.Çalışanlarımız öz varlığımız ve şirketimizin aynasıdır. Eğitimlerine ve mesleki gelişimlerine önem verir ve bu konuda sürekli yatırım yaparız. Fiyat rekabetinde kazancı “Üretirken” sağlarız. Dolayısıyla müşterilerimize ürünleri satarken en hesaplı fiyatlarla sunarız .

MİSYONUMUZ...
Rahat ve temiz ortamlar oluşturarak müşterilerinin kolay alışveriş yapmasını sağlayan, Kaliteli ve güvenilir ürünleri müşterilerine en hesaplı fiyatlarla imalat edip, Alışveriş sırasında ve sonrasında müşterilerine en iyi hizmeti verebilen, Çevreye ve sosyal olaylara duyarlı, Rakiplerinin örnek alacağı, müşterilerin “İşte, alışveriş buradan yapılır” diyebileceği bir imalat zinciri olmak.

#tandır ekmeği #batman #mazlum #tandırcılık #ekmek


Benzer Firmalar