Gökhan Elektrik Mühendislik


Firuzköy Mah. Hasan Önal Cad. No:99 B/1

Telefon1: 0212 423 33 71

Telefon2: 0536 692 34 45

Fax:

Web: www.gokhanmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GÖKHAN ELEKTRİK MÜHENDİSLİK ; Kurucusu SÜRKAN ŞEN tarafından 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Hizmetlerimiz alanları kapsamındaki konularla ilgili belirlenmiş Avrupa ve Dünya standartlarından taviz vermeden hizmet sunmaktadır.
Konusunda uzman bir kadroya sahip olan firmamız, gelişen teknolojik yeniliklere araştırma ve eğitime önem vererek uyum sağlayarak bilinçli bir sorumluluk anlayışıyla hizmet vermektedir. Hizmetin birey üzerinde yoğunlaşmasına önem veren firmamız, müşteri odaklı hizmet anlayışını hedef almıştır.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimizin her tür bilgiye kolay ve hızlı ulaşmalarını sağlayarak, etkin ve güvenilir hizmet sunmalarını, iş performanslarını arttırırken maliyetlerini düşürmelerini ve zamandan tasarruf etmelerini sağlamak


VİZYONUMUZ
Bilgi yönetimi alanında etkin ve teknolojik çözümler üretmek için yenilikleri sürekli takip ederken, müşterilere beklentilerinin üzerinde hizmet ve ürün sunmak; yüksek nitelikli ve küresel standartlarda oluşturduğu kurumsal yapısı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almak


KALİTE POLİTİKAMIZ
GÖKHAN ELEKTRİK MÜHENDİSLİK; Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümü , en kaliteli işçilikle ve malzemeyle sağlayarak, işi eksiksiz, tam ve zamanında teslim etmek.
Ekip çalışmasını organizasyon kültürü olarak benimseyerek, müşterilerimize aynı takımda ortak başarıyı hedeflediğimizi hissettirmektir.
Karşılıklı güven , iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde uzun vadeli müşteri memnuniyetine odaklanarak her zaman daha iyiye adım atmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Elektrik
Elektronik
Bilgisayar Donanım
Web Tasarım

#Elektrik #Elektronik #Bilgisayar Donanım #Web Tasarım #


Benzer Firmalar