Anasayfa » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » YALOVA Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » ORGANİC GROUP TARIM HAYVANCILIK YATIRIM DANIŞMANLIĞI

ORGANİC GROUP TARIM HAYVANCILIK YATIRIM DANIŞMANLIĞI


basın sit villa 1

Telefon1: 2268123360

Telefon2: 2268123380

Fax: 2268123390

Web: www.organicgroup.eu

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:5 | Memur:7 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:belçika ingiltre hollanda

Hakkımızda
Tarımın konu olduğu bütün platformlarda üreticinin tekniğe uygun tarım yapmadığı, bu yüzden kaliteli ve yeterli ürün elde edemediği için para kazanamadığı yıllardan beri tartışılmaktadır. Şirketimiz teknik sorunların çözümlenebilmesi için Serbest Piyasa, Tarım Bakanlığı, Tarım İl ve İlçe Müdürlükleri, Araştırma Enstitüleri ve Üniversite’lerdeki uzmanlar koordineli çalışmaktadır.

Şirketimiz yatırımcının finans sorunlarına çözüm üretmektedir. Tarım Bakanlığının Kırsal Kalkınma Programı çerçevesinde geri ödemesiz destekleri, Ziraat Bankasının

özel faiz indirimli kredileri, Orman Bakanlığının 15 yıl ödemesiz kredileri, uluslar ve Uluslararası finans kurumlarının 10 yıl vadeli düşük faizli yatırım kredileri, Dünya bankasının% 80 hibe destekleri, Avrupa Birliği Hibe Fonları, Yerli ve Yabancı firmalarla ortaklıklar kısacası Organik Tarımın gelişmesi için tüm finans kapıları açılmıştır.Özellikle tarıma yatırım yapmış veya yapacak olan kobileri AB standartlarına ulaştırmak üzere açılmış olan %90 hibeli, geri ödemesiz fonlara proje hazırlamaktadır. Bu projeler doğrudan AB Komisyon (Bruxelles) adresine gönderilmektedir. Şirketimiz hibe ve kredi veren tüm kurum ve kuruluşların istediği formatlarda proje hazırlamaktadır.

Organik Tarım kurtlu elma, buruşuk ıspanak yetiştirmek değildir. Organik tarım, ekolojik ve ekonomik özellikler incelenip, doğru yer, ırk ve çeşit seçimi yapıldıktan sonra,”ORGANİK TARIMIN ESASLARI VE UYGULANMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK” çerçevesinde tekniğe uygun organik bitki ve hayvan yetiştirmektir. Doğaya ve insana saygılı bir üretim şekli olan organik tarım aslında bir yaşam biçimidir.
Organik Tarıma gönül vermiş tüm insanların hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıktığımız bu oluşumla, çevreye zarar vermeyen, insan sağlığını ön plana çıkaran projelerimiz ile sağlıklı bir çevre, sağlıklı bir nesil bırakmak en büyük gurur kaynağımız olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

abanlı proje yönetiyoruz.Türkiye genelined tarım ve hayvancılıkta 50 kişilik konusunda uzman kadrosu olan tek kuruluşuz.Uygulamalarımız, Türkiye`nin her yerinde 150 kişilik teknik ekip tarafından gerçekleştirilmektedir.Uluslararası AB tarım projeleri konusunda lideriz.Biz bir.BİZ NE YAPIYORUZ?Tarımsal Yatırım DanışmanlığıOrganik ve konvansiyonel tarım kapsamında yatırım yapmak isteyen kişi-kuruluşlara, fizibilite ve proje hazırlamak, Meraların ıslah edilme amacıyla kiralanması, Hazine ve orman arazilerinin 49 yıllığına kiralanması, Organik ürünlerin pazarlanması ve Organik girdi temini konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz.Tarım-Turizm-Hayvancılık ProjeleriMeyvecilik, sebzecilik, ıtri ve tıbbi bitkiler, süs bitkileri, seracılık, hayvancılık, arıcılık, mantar yetiştiriciliği üretim projeleri, tarımsal sanayi yatırım projelerinde fizibilite, proje hazırlama, uygulama, danışmanlık ve finans sağlama hizmeti vermekteyiz. Bitkisel, hayvansal, Organik tarım-turizm entegre projelerinde lider konumdayız.50 kişilik uzman kadromuz ile tarımsal üretimde tarladan çatala tüm sorunlara çözüm üretmekteyiz. Avrupa Birliği ProjeleriFirmamız Tarım ve Gıda sektöründe olan firmalara özgün projeler hazırlayarak direk AB Komisyonuna (Bruxelles) göndermektedir. Bu projeler AB 7. Çerçeve programı ile birlikte AB’nin ‘Ortak’ tarım, çerçeve, gıda, enerji ve balıkçılık politikaları desteklemektedir. AB alanından proje ortağı bulunmaktadır. Projelerin çevrimine ve girişimci firmanın kapasitesine göre, 200.000-10.000.000 Euro tutarındaki hibeler AB fonlarından Proje sahiplerine aktarılmaktadır.

#tarım hayvancılık #ab hibefonu #proje yazımı #kredi ıpard #ziraat bankası


Benzer Firmalar