Mimaran İnşaat


M.K.P. MAH. İNÖNÜ CAD. NO:11 KAT:3 FATSA/ORDU

Telefon1: 0452 424 2 333

Telefon2:

Fax: 0452 423 8 932

Web: www.mimaraninsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mimaran İnşaat 2008 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Bölgesinde yaptığı işlerde gösterdiği başarılar ile hızlı adımlarla sektöründe lider olmuştur.

Mimaran İnşaat, sektörünün bir çok bölümünde hizmet vermektedir. Hizmet anlayışı öncelikli olarak kalite ve güvenlik olan Mimaran İnşaat aynı zamanda dinamik ve çağdaş yapısı ile modern ekonomik ve hızlı çözümlerle başarılarını devam ettirmektedir.

Mimaran İnşaat hizmet anlayışından hiç taviz vermeden her zaman sektörüne öncülük yapmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


BANKADAN KREDİ KULLANMADAN 120 AY VADE SECENEGİYLE EV SAHİBİ OLABİLECEGİNİZ TÜRKİYE`NİN TEK ADRESİ



ŞEHR-İ MİMARAN
Şehr-i Mimaran, Fatsa’nın yüksek değeri yeni cazibe merkezi haline gelecek olan, Fatsa’nın yamacında denize hakim bir bölgede, Fatsa Devlet Hastanesiyle Özel Medi Tech hastanesinin arasında inşa edilecektir. Etrafında Özel Çınar Hastanesi Fatsa Lisesi, Fen Lisesi, Merkez İlköğretim Okulu Ticaret Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi bulunmaktadır.
Sevdiklerinizle dilediğinizce zaman geçirebileceğiniz yorulmadan ulaşabileceğiniz şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak ama tam kalbinde. Arka tarafında yeşil dağ manzarası ön tarafında deniz manzarasının birleştiği bir yamaçta inşa edilecektir. Fatsa’daki 3 dolmuş hattının siteden geçmesi ulaşımı kolaylaştırmakta ve 3 dolmuş hattının geçtiği tek site olma ayrıcalığı sağlamaktadır.
Modern mimarisi, sosyal alanları ve güvenlik alanlarıyla hayatınızı kolaylaştırdık…
Projemizin tüm detayları hassasiyetle hazırlandı.


SOSYAL YAŞAM ALANLARI
Seçkin semt sakinleri ile özel komşuluk ilişkileri içerisindeki ayrıcalıklı bir yaşam arzuluyorsanız. Çağdaş inşaat teknikleriyle üretilmiş birinci sınıf malzemeler kullanılmış bir özlüyorsanız Yemyeşil bir çevrede, spor alanları ve yürüyüş parkuru ile iç içe, yüksek yaşam standartlarıyla süren bir hayat istiyorsanız. Ailenizle birlikte 7 gün 24 saat güvenlik arıyorsanız. Biz buradayız.
Şehr-i Mimaran sizlerin bu özgün beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı ve projelendirildi.
Şehr-i mimaran :
İnsana değer veren, yaşanacak mekanların verimli kullanımını sunan çağdaş bir anlayışla tasarlanarak projelendirildi. Yüzde 90’ı yeşil alana ayrılan, günlük yaşam standartlarınızın üst düzey olmasını sağlayan detaylar bire bir organize edilerek yeşille, maviyle iç içe olması sağlanmıştır.
Kolay ulaşımı şehre hakim bir yamaçta inşa edilmesi her yaşata ki aile bireylerinin beklentilerini karşılayacak şekilde inşa edilecektir.


ŞEHR-İ MİMARANIN SOSYAL VE GÜVENLİK ALANINDAKİ İMKANLAR VE FARKLARI


*Fitness slonu
*Sauna
*Bilardo ve Masa tenisi
*Mescit
*Yürüyüş, koşu, Bisiklet parkuru
*Kamelyalı dinlenme alanları
*Kış bahçesi (gezinti terası, barbekü)
*Jeneratör
*Su deposu ve Hidrofor
*ADSL Sistemi
*Depo alanı
*İntercam system
*Yangın koruma rölesi
*Gaz detektörü
*Duman detektörü
*Çöp bacası
*Hırsız alarm sistemi
* Güvenlik Kamera sistemi (Çocuk oyun alanındaki güvenlik sistemini evden izleyebileceksiniz.)


STATİK

Şehr-i Mimaran statik hesabı ülkemizin “ Afet Bölgesinde yapılacak Yapılan Hakkında Yönetmelik ’’ “TS500’’ “TS498’’ ve “ Fatsa Belediyesi imar kanunu’’ şartlarına uygun olarak yapılmıştır. Bu hesap yapılırken insan hayatının para kazanmaktan çok değerli olduğu bilinci ile maksimum güvenlik göz önüne alınarak hazırlanmıştır.
Çağdaş mimarinin seçkin örneği Şehr-i Mimaran 2 Bloktan oluşmaktadır. Her Blok 10 katlı olup her katta 4 daire vardır. Toplam 80 daireden oluşmaktadır. Şehr-i mimaran en önemli detayl

#ordu inşaat #banka kredisiz ev #mimaran inşaat #inşaat #fatsa


Benzer Firmalar