Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » KOCAELİ Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » Kocaeli Akpınar Vip Kız Öğrenci Yurdu

Kocaeli Akpınar Vip Kız Öğrenci Yurdu


Arızlı (Serdar Mah) Sadık Sk. No:62 Saraybahçe / İzmit (Kocaeli)

Telefon1: 0262 226 48 08

Telefon2:

Fax: 0262 226 44 07

Web: www.akpinarvip.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akpınar V.İ.P modern binasında yenilikçi ve çağdaş anlayışıyla öğrencilerimize doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır.Öğrencilerimizin aradığı rahatlığı kenttin kirli havasından uzak son derecede sessiz ,özel yalıtımlı binasıyla en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.
Konumu itibari ile tüm üniversitelere hızlı ve ring servisleri ile rahat ulaşım imkanı sunmaktadır.

*
*
*
*
*
*
*

Yurdumuz hiçbir şekilde vakıf, kurum, kuruluş, dernek, cemiyet ve cemaata bağlı değildir. Yurdumuz 12 ay hizmet vermektedir.Çalışan ,master veya staj yapan öğrencilere de yurdumuz da konaklama imkanı sunulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet veren yurdumuzun birinci ilkesi öğrencilerimize konforlu ve güven ortamında konaklama imkanı sunmasıdır.

Kocaeli’nin en güzel semtlerinden birinde bulunan yurdumuz merkeze yakınlığı ile de siz öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.Yurdumuz güvenlik için 24 saat dört bir taraftan güvenlik kameraları ile izlenmektedir. Öğrenci ve velilerin her konuda bilgi alabileceği 24 saat görev yapan yetkililerimiz bulunmaktadır.

Dostluk kurabileceğiniz eğlenebileceğiniz; yıldızlara ve denize bakabileceğiniz odalarınızın yanı başında sadece yurdumuza özel yemyeşil bir bahçemiz bulunmaktadır. Rahat çalışma olanakları güvenli ve huzurlu bir ortamda bulunan yurdumuz öğrencilerine yalnızca konaklama hizmeti vermemekte olup onların kişisel gelişimi, sosyal gezi ve aktiviteleri için PR desteğini de profesyonel ellere bırakmıştır.

Sizlerle birlikte güven ve başarının merkezi olmaya devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

Tüm odalarımızda 8 (Mbps) kablosuz internet bağlantısı, sıcak su, her kata özel wc, banyolar, çamaşır makineleri bazalı yatak , kişiye özel kullanımlı dolap ve çalışma masaları bulunmaktadır.

Odalarımız ses ve ısı yalıtımı olan çift cam doğrama bulunup merkezi sistem kalorifer ile ısınmaktadır.

Yurdumuz öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlamaktadır. Ayrıca yurdumuzda öğrencilerimizin uygun bir bütçeyle kullanabileceği taksi imkanımızda mevcuttur.

Sabah kahvaltısının önemini vurgulayan yönetim kadromuz her sabah 8:00 ila 10:00 arasında Açık büfe kahvaltı hizmetini ücretsiz sunmaktadır.

Öğrencilerimiz yıl içerisinde ücretsiz eğitim hizmetlerinden faydalanabileceklerdir.

#kocaeli #kız #öğrenci #yurdu #


Benzer Firmalar