HASELTEK ELEKTRONİK


ALINTERİ BULVARI OSTİM İŞ MERKEZLERİ C BLOK 29/10 OSTİM/ANKARA

Telefon1: 0312 386 28 32

Telefon2:

Fax: 0312 386 28 33

Web: www.haseltek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA , AMERİKA ÇİN,

Haseltek Elektronik, genç yapısının vermiş olduğu heyecan ile sektörde çözümleri üretir.

Yanlış teşhis ile doğru çözümler sağlanamayacağını bilir, kaliteli ve dürüst hizmet verir.

Teknolojiyi ve modern sistemleri kullanarak her türlü elektronik kart ve cihazı marka gözetmeksizin onarım imkanlarına sahiptir.

Maddi zarar ve zaman kayıplarını minimum seviyeye indirmeyi amaçlar. Müşteri memnuniyeti ile kaliteli işçiliğe önem verir. Çözüm ortağı olmayı hedeflerken bu anlayış ile çalışır. Ayrıca yerinde servis hizmeti vererek hızlı ve ekonomik çözümler sunar.

Siz değerli müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda elektronik kart üretimi ve programlamaişlemleri yapar.

İhtiyacınız olan her çeşit elektronik malzemeler yurt içinden veya dışından temin eder.


Ürün ve Hizmetler

Haseltek Elektronik, genç yapısının vermiş olduğu heyecan ile sektörde çözümleri üretir.Yanlış teşhis ile doğru çözümler sağlanamayacağını bilir, kaliteli ve dürüst hizmet verir.Teknolojiyi ve modern sistemleri kullanarak her türlü elektronik kart ve cihazı marka gözetmeksizin onarım imkanlarına sahiptir.Maddi zarar ve zaman kayıplarını minimum seviyeye indirmeyi amaçlar. Müşteri memnuniyeti ile kaliteli işçiliğe önem verir. Çözüm ortağı olmayı hedeflerken bu anlayış ile çalışır. Ayrıca yerinde servis hizmeti vererek hızlı ve ekonomik çözümler sunar.Siz değerli müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda elektronik kart üretimi ve programlamaişlemleri yapar.İhtiyacınız olan her çeşit elektronik malzemeler yurt içinden veya dışından temin eder.

# # # # #


Benzer Firmalar