Alkanlar Otomasyon


Karadeniz mh. G.Aldoğan cad. 1154 sok. GOP/İstanbul

Telefon1: 02126180088

Telefon2:

Fax: 02126180077

Web: www.alkanlarotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız YAPI OTOMASYON SİSTEMLERİ alanlarında faaliyet göstermektedir. Otomasyon grubumuz otomatik garaj ve endüstriyel kapıları, yanakayar ve dairesel kapı otomasyonları, radarlı kapı otomasyonları, çelik ve alüminyum kepenk sistemleri, panjur sistemleri, otopark giriş çıkış kontrol sistemleri, ferforje kapı ve korkuluk uygulamaları, pvc şerit perde, hızlı tip branda kapı otomasyonları konusunda satış ve montaj hizmeti vermektedir.
Firmamız kalite, güven ve tecrübe anlayışını siz değerli müşterilerimize sunmayı hedeflemektedir. Projelerinizde uygulanan veya uygulanması düşünülen sistemler hakkında bilgi, ücretsiz teknik araştırma ve çözüm konularında Alkanlar otomasyonu seçmenizi temenni ederiz.
Alkanlar otomasyon olarak hedeflerimiz


Ürün ve Hizmetler

Kollu Bariyer Sistemleri, Bahçe Kapıları, Kepenk Sistemleri, Bariyer Sistemleri, Dairesel Kapılar, Fotoselli Kapılar, Endüstriyel Kapılar, Panjur ve Sineklikler, Hızlı Tip Bıranda Kapılar, PVC Şerit ve Perde Kapılar, Çelik Kepenk Sistemleri, Aluminyum Kepenk Sistemleri, Garaj Kapıları, Mantar Bariyer Sistemleri, Hidrolik Kollu Bariyer, Rampa Bariyer, Kişisel Park Bariyerleri, Ferforje Paslanmaz

# # # # #


Benzer Firmalar