ANKARA ET PAZARI


Ankara-Konya yolu 65. Km. Akörençarsak köyü mevkii Gölbaşı-Ankara

Telefon1: 05352077071

Telefon2:

Fax:

Web: www.ankaraetpazari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMAMIZ HAKKINDA KISACA;
1987 yılından beridir sektör de bulunan firmamız siz değerli müşterilerine hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktadır. Profesyonel kadromuz ile Ankara – Gölbaşı ’nda kapalı 105 büyükbaş, Açık 150 büyükbaş kapasiteli barınaklarımız ve aynı anda 12 baş kesim yapılabilen mezbahamız ile kasaplık, adaklık,damızlık ve kurbanlık büyükbaş hayvan besiciliği yapmaktayız.
Çiftliklerimizdeki tüm hayvanların sağlık durumları, mezbahamızın hijyen ve insan sağlığına uygunluğu periyodik olarak veterinerlerimiz ve tarım bakanlığı ile belediye tarafından kontrol edilmektedir. Mezbahamızın temizlik ve dezenfektasyonu günlük olarak yapılmaktadır. Bütün hayvanlarımızın kesimleri İslami usullere uygun olarak yapılmakta olup mezbahamız buna göre planlanmıştır.
Bütün hayvanlarımız Kooperatif ve Tarım bakanlığı veritabanına kayıtlıdır, aldığınız hayvanların sağlık durumları (doğumundan bu yana yapılan aşı ve vitamin takviyeleri vs.) ve Tarım bakanlığı kayıt bilgileri ile ilgili kartları alım aşamasında talep edebilirsiniz.
Bu hizmetlerimizin yanı sıra her Kurban Bayramında Ankara, Yenimahalle Hurdacılar sitesi Çadır NO: 10 da siz değerli müşterilerimizin Kurban ibadetini daha rahat yerine getirebilmesi için hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE SİZLERE SUNDUĞUMUZ HİZMETLER KISACA;
Yukaridaki hizmetlerimizin yanı sıra her Kurban Bayramında Ankara, Yenimahalle Hurdacılar sitesi Çadır NO: 10 da siz değerli müşterilerimizin Kurban ibadetini daha rahat yerine getirebilmesi için hizmet vermekteyiz.
1- İstediğiniz özelliklerde Büyükbaş Kurbanlık temin etmekteyiz… (tek başınıza almayı düşünmüyorsanız hissedar temin etmekteyiz)
2- Aldığınız kurbanlıkların istediğiniz yere nakil işlemlerini istediğiniz zaman aralığında yapmaktayız…
3- Aldığınız kurbanlıkların kesme, parçalama, hisse adetine göre paylaştırma işlemlerini yapmaktayız.
4- Aldığınız tüm kurbanlıkların kesim işlemi sonrası isterseniz kendi soğuk hava depolarımızda (Ankara –Yenimahalle-Gimat) bekletme, saklama veya dinlendirme işlemlerini yapmaktayız. (Dinlendirmeye alınan etler en erken 1 Gün sonra teslim edilmektedir.) Firmamızdan almış olduğunuz kurbanlıkların kesimi uygunsa evinizde , uygun değilse Yenimahalle-Gimat taki mezbahamız ve soğuk hava depolarımızda yapılmaktadır. ( Böylece halk pazarlarındaki kesim alanlarında sıra bekleme vs. gibi zahmetten kurtulmuş olacaksınız.)
5- Çiftliklerimize gelerek alacağınız kurbanlıkların kesim işlemlerini isterseniz yine çiftliğimiz içindeki mezbahamızda yaptırabilir veya istediğiniz yere nakliye işlemlerini yaptırabilirsiniz.
Yukarıdaki maddelerden 1. Madde hariç diğerleri için kurbanlık hayvanlarınızı (büyükbaş veya küçükbaş) bizden almanız gerekmiyor bizden sadece hizmet talep edebilirsiniz.
2009 yılındaki Kurban kesim işlemleri ile ilgili resimleri ilgili kısımda görebilirsiniz.
YIL BOYUNCA SİZLERE SUNDUĞUMUZ HİZMETLER KISACA;
1- Adaklık Damızlık veya kasaplık olarak büyükbaş veya küçükbaş hayvan temini, isterseniz canlı olarak tartılarak veya kesim sonrası karkas (hayvanın tüm sakatatı çıkartıldıktan sonra kalan kemikli etin tartılması) yöntemi ile satış yapılmaktadır… Güncel karkas ve canlı ağırlık fiyatlarını web sayfamızda bulabilirsiniz. www.ankaraetpazari.com
2- Çiftliklerimizden almış olduğunuz hayvanların kesimini yine çiftliğimiz içinde bulunan mezbahalarda yaptırabilirsiniz veya istediğiniz yere nakliyesini isteyebilirsiniz…
3- Kesimi yapılan hayvanların parçalanması ve poşetlenmesi gibi işlemler firmamız tarafından yapılmaktadır…
4- Marketlere, Kasaplara, Yemek firmalarına, Vakıflara ve Kurumlara canlı olarak veya toplu olarak (Faturalı) et satışı yapılmaktadır.


Hizmetler;
Kurbanlik dana
Kurbanlık dana
Kurbanlık fiyatlari
Kurbanlık fiyatları
Kurbanlık buyukbas
Kurbanlik büyükbaş
Kurbanlik kucukbas
Kurbanlık küçükbaş
Adaklik dana
Adaklık dana
Adaklik Kurban
adaklık kurban
Damizlik dana
Damızlık Dana
Ankarada Ankara da

Ankara et pazarı
Ankara et pazari
Ankara kasap
Ankara kasaplari kasapları
kasap kasaplar
etçi etci
et fiyatlari
et fıyatları
kurbanlık kurbanlik
kurban büyükbaş buyukbas
kurban küçükbaş kucukbas
Ankara besi çiftlik çiftliği ciftligi
Ankara sarkuteri
Ankara şarküteri
şarküteri
Ank

#et pazari #ankara kasap #ankara sarkuteri #kurbalik adaklik #damizlik dana


Benzer Firmalar