BARDAKCI KARDEŞLER PİYANO


Ayvansaray cadde No:67 Ayvansaray İSTANBUL

Telefon1: 0212 5319312

Telefon2: 0212 5249561

Fax:

Web: www.modernpiyano.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1967
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BARDAKCI KARDEŞLER PİYANO Piyano tamiri, satış, akort ve ithalatı konusunda faaliyet gösteren, 1967`de İstanbul'da Mustafa Bardakçı tarafından kurulmuş olan köklü bir aile firmasıdır. Piyano tamiri yapabilmek için teorik bilgi yetmez bir piyano tamircisinin yanında çalışıp yüzlerce piyanoyu yenilemeniz gerekmektedir. Firmamız BARDAKCİ KARDEŞLER PİYANO olarak Türkiye'de piyano tamiri yapabilen tek firma olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Aynı zamanda satmış olduğumuz piyanolarda köklü bir piyano tamircisi olarak satış sonrası teknik destek hizmeti sunabilen tek firmadır. Türkiye'de Piyano tamiri yapabilen tek usta olan Mustafa Bardakcı mesleğinin inceliklerini çoçukları olan, Ertan,Bülent ve Oğuz BARDAKCI'ya öğreterek piyano tamirciliği mesleğinin gelecek yıllarda çoçukları tarafından yapılacak olmasının mutluluğunu yaşamaktadır. Yıllardır bu işi özveriyle yapan tek Aile firması olan BARDAKCI KARDEŞLER PİYANO olarak piyano ile ilgili her türlü probleminizde piyanolarınız uzman sevisimizin elinde hayat bulacak maddi ve manevi değerini yeniden kazancaktır.


Ürün ve Hizmetler

Piyano akort, tamir ve satışı konusunda faaliyet göstermekteyiz. Satışa sunmuş olduğumuz piyanolar firmamız tarafından servis garantilidir. Firmamızın Piyano kiralama konusundada faaliyeti bulunmaktadır. Piyanolarımız oteller, kiliseler, video klipler, Tv dizileri, konserler ve bu gibi mekanlarda kiralık olarak yer almıştır. Piyano taşıma ve nakliyesi konusunda isteğiniz doğrultusunda belirleyeceğiniz zamanda uzman ekibiz özel taşıma yöntemi ve malzemeleri ile piyanolarınızı soronsuzca taşıyacaklardır. Firmamız BARDAKCI KARDEŞLER PİYANO olarak müşterilerimize piyano ekspertizi konusunda hizmet vermektedir. Piyano alış ve satışınızda uzman piyano ekspertiz servisimize başvurarak hatalı bir alışveriş yapmaktan kesin olarak kurtulmuş olursunuz.

#Bardakçı Kardeşler Piyano, Bardakcı Piyano, #Piyano Tamiri, #Piyano Kiralama, #Bardakcı Kardeşler piyano, #Piyano Mağazaları


Benzer Firmalar