ROTA GRAFİK


Köme Mh. A.Yılancıoğlu İşh. No: Kat:3 Daire:204

Telefon1: 0276 227 12 77

Telefon2:

Fax:

Web: www.rotagrafik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GRAFİK-TASARIM


Tanıtım broşürü, Ürün Katalogları, Afiş çalışmaları firmaların vazgeçilmez tanıtım araçları olan, tek sayfalık tanıtım broşürlerinden, yüzlerce sayfalık tanıtım yada ürün kataloglarına Ambalaj, Kutu, Poşet tasarımlarına kadar her türlü tanıtım materyalini fotoğraf çekimlerinden, tasarımına ve matbaa yada dijital baskısına kadar bütün hizmetleri yerine getiriyoruz.

Reklam Tasarımı;
Dergi ve süreli yayınlar için, reklam verecek firmanın talebi doğrultusunda, firmanın marka ve ürün konseptine uygun reklam tasarımı yaparak, firmanın onayını alıp, film çıkışı yada CD ortamında reklamı yayınlayacak firmaya sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.

Web Sitesi Tasarımı ;
Web siteniz, dünyaya açılan kapınızdır. Web tasarımınız amatör ellere bırakılmayacak kadar önemlidir. Hızlı açılan, kolay anlaşılır, kullanıcıyı yormayan, arama motorları kriterlerinin en üst düzeyde uygulandığı profesyonel web sitesi tasarımı için bizimle irtibata geçin, sizinle neler yapabileceğimizi konuşalım.


MATBAA


Firmalar ve Markaların daha iyi tanıtılması akıllarda yer edebilmesi, daha iyi bir imaja sahip olabilmeleri için, basılı materyallerin doğru planlanmış ve doğru şartlarda oluşturulmuş olması gerekmektedir. Bunun için kurumsal kimlik her zaman ön planda rol oynar. Kartvizit, Antetli Kağıt, Diplomat Zarf, Broşür, Katalog, Cepli Dosya, Klasör gibi bir çok ürünü firmanıza uygun şekilde hazırlayıp size yeni bir yüz kazandırıyoruz. Kurumsallaşmayı hedef edinen firmanıza rota grafik tasarım ofisi olarak deneyimli kadromuz ile hizmet vermeye hazırız.


PROMOSYON


Firmanızı, markanızı, ürünlerinizi ve emeğinizi tanıtmak için, hedef kitlenizin ürününüze ve markanıza dokunacak kadar yakın olacağı en etkin tanıtım aracı PROMOSYON ÜRÜNLERİDİR.

Promosyon ürünlerinin kullanımı firmanız büyüdükçe, ürün çeşidiniz arttıkça, adınız marka olduğunda da vazgeçilmez olacaktır. Bunun en güzel örneği Türkiye ve dünya devleridir.. En büyük firmalar promosyon ve tanıtım ürünlerini en verimli ve en düzenli kullanan firmalardır. Bu da promosyon ürünlerinin gücünün ispatıdır.

Promosyon ürünleri, markanızı bilinir, akılda kalıcı ve cazip kılar. Promosyon ürünleri hediyelik eşya değildir. Kimliğinizi, logonuzu hayatın her alanına taşır. Tanıtımın olmazsa olmaz parçasıdır. Duvar Saati
Masa Üstü Setler, Anahtarlık, Kalem, Ruhsat Kabı, Kolonyalı Mendil, Kutu Mendil, Oto Kokusu, Toz Bezi gibi bir çok Promosyon ürünü logonuzu 7 gün 24 saat 12 ay yaşamın içinde ve göz önünde tutar.


Ürün ve Hizmetler


#uşakmatbaa broşür #ruhsatkabı tozbezi #otokokusu kolonyalımendil #karahallısivaslı #ulubeyeşme banaz


Benzer Firmalar