SEVKUR GAYRİMENKUL


talatpaşa mah f.s.m. cad no 77 esenyurt

Telefon1: 2126205050

Telefon2: 2126205016

Fax: 2126205017

Web: www.sevkuremlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

İstanbul Büyükçekmece Esenyurt bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.
Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Sevkur Emlak farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.
Saygılarımızla
KEMAL ALTAN İLETİŞİM :0212 620 50 50 0539 303 55 99


Ürün ve Hizmetler


ESENYURT BÖLGESİNDE KAÇIRILMAYACAK KELEPİR SATILIK DAİRELER
İstanbul Büyükçekmece Esenyurt bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz. Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Sevkur Emlak farkını ya
SEVKUR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI HEDEFİMİZ: İSTEKLERİNİZ İLKEMİZ: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR. İNŞAAT SEKTÖRÜ GAYRİMENKUL PİYASASI VE GENEL PİYASADA YAPTIĞIMIZ ARAŞTIRMALAR SONUCU DEĞERİNİN ÜZERİNE SATILMAYA ÇIKARILMIŞ HERHANGİ BİR GAYRİMENKUL ALMAYI DA SATMAYI DA HEDEFLERİMİZDEN ÇIKARMIŞ BULUNMAKTAYIZ. ÇAĞDAŞ YATIRIM MODELİNİ BENİMSEMİŞ UZMAN KADROMUZ VE SAYISIZ PORTFÖY TERCİHİMİZLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN KRİTERLERİNE EN UYGUN MODELİ HEM ALIRKEN HEMDE SATARKEN KAZANMANIZ TEMENNİSİ İÇERİSİNDE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SUNUYORUZ. “REKABET BAŞKALRININ İŞİNİ BALTALAMAK DEĞİL KALİTELİ İŞ GÜCÜNÜ YAKALAMAKTIR.

#esenyurt,satılık #kiralık #satılık #emlak #konut


Benzer Firmalar