AYDIN EMLAK


Kükürtlü mahallesi kükürtlü caddesi üstün sokak balkar apt. No:6 Osmangazi/BURSA

Telefon1: 02242347044

Telefon2: 05322347125

Fax: 02242348016

Web: www.aydinemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aydın Emlak, kuruluş tarihi 1986 olan, piyasa enstrumanlarını ve değişimlerini sürekli takip eden, Doğru Fiyat - Doğru Yatırım mantığı ile müşterilerini kısa sürede hedeflerine ulaşmalarını dolayısıyla müşteri memnuniyetini sağlamayı ve sürekli kılmayı en ön planda tutan bir gayrimenkul danışmanlık firmasıdır.

Emlak Sektörüne Bakışımız Hakkında

İnsanlık tarihinin başlangıcından beri barınma, birincil ihtiyaç olmuş ve zamanla beraber bu barınaklar çeşitlenmiş, kullanım amaçları ve vasıfları değişerek gayrimenkul adını almıştır.

Dünya içerisinde bir başka dünyadır, sahip olduğumuz evimiz, iş yerimiz, ofisimiz, yazlığımız; yani sahip olduğumuz gayrimenkulümüz.

Bazı sorular vardır:


Ürün ve Hizmetler

Bursa, Bursa ilan, Bursa ilanlar, Bursa satılık, Bursa kiralık, Bursa emlak, Emlak Bursa, Bursa Konut, Bursa Gayrımenkül, Bursa villa, Bursa daire, Bursa işyeri, Bursa Fabrika, Bursa arsa, Bursa arazi, Bursa Benzinlik, Bursa Dükkan, Bursa Atölye, Bursa mağaza, Bursa showroom, Bursa Depo, Bursa Osmangazi, Bursa Nilüfer, Bursa Yıldırım, Bursa Merkez , Bursa Mudanya, Bursa Kestel, Bursa Kükürtlü, Bursa çekirge, Bursa Doburca, Bursa

#Bursa Emlak #Bursa Villa #Bursa Daire #Bursa İşyeri #Bursa Arsa Arazi


Benzer Firmalar