Star Torna


3.san. sit. 13 sok. no :3 DENİZLİ

Telefon1: 025822686180

Telefon2:

Fax: 02582686180

Web: www.startorna.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 yılından itibaren üretime başlayan Star Torna imalat sektöründe faliyet göstermektedir. Bu yıllar zarfında imalattaki hedefimiz bilim ve teknolojinin gerekçelerini yerine getirerek kaliteli ve standartlara uygun ürün imal ederek müşteri memnuniyetini en üst sırada tutmak olmuştur. Ar-Ge ve mühendislik çalışmalarımız hergün kendini yenilemek ve daha ileriye gitmek için aksatmadan yürütülmüştür. Daima müşterilerimizin ihtiyaçları ve kullanma şartları gözönünde bulundurularak malzeme seçimi ve imalatı gerçekleştirilmektedir. Referans listemizdeki firmalar bunun en iyi kanıtıdır.

Üretime Tencere kalıp ve makinaları imalatıyla başlayan firmamız daha sonra Tel örgü kaynak makinaları konusunda uzmanlaşan ekibimizle Denizli`den tüm Türkiye ve dünya`ya imal ettiği makina ve ekipmanları pazarlamakta ve servis desteğini vermektedir.

Prensibimiz kalite, uygun fiyat ve müşteri menuniyetidir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

tel makinaları, hasır tel kaynak makinası, tel doğrultma makinaları, polisaj makinaları, tencere kalıpları, eksantrik hasır tel kaynak makinası, pnomatik hasır tel kaynak makinası

#star torna #hasır tel kaynak #tel doğrultma #tel punta makinası #polisaj makinaları


Benzer Firmalar