Online Bilişim Güvenlik Sistemleri


cezmi kartay cad. turfanda sokak no:31

Telefon1: 4223215570

Telefon2:

Fax: 4223215570

Web: www.online-bilisim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Online Bilişim Elektronik Güvenlik Sistemleri Tic. ve Pazarlama Olarak Malatya ve Çevre İllerde Güvenlik Otomasyon ve İleri Teknoloji Ürünlerinde Kurulum, Montaj, Teknik Servis ve Danışmanlık Hizmeti Vermekteyiz.

Online Bilişim Olarak altyapı tesisatlandırma açık alan kamera sistemleri gibi hassas konularda farkımız ortaya koymayı amaçladık. Çeşitli Altyapı ve proje bazlı çalışmalara imza attık. Çalışma konumumuz hakkında kısa bilgiler aşağıdadır.

Kameralandırma sistemlerimizde keşif sonrası en uygun sistemi istişare ederek alana uygulamaktayız. Sistemlerimizde özellikle altyapıya önem vermemizin nedeni kalıcı çözümü üretmek içindir. Bu sebebten ötürü toprak altı boru spral kullanımı, tesisatlamada kopma yanma arıza gibi durumlarda kolay ve sağlıklı müdahale için santral ve pano uygulamaları sistemleri dengesiz elektrik akımlarından korumak amacıyla regülatör kullanımı enerji kesintilerine karşı ups kulanımı kamera sistemlerinde ölü akım koruma topraklama sinyal güçlendirme gibi en ince ayrıntıları bölgeye uygulamaktayız. Işık hassasiyetlerini ölçerek metrajdaki ışık ve görüntü kaybını önlemek amacıyla yetişmiş personelimizle en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. uzun metrajlı kapalı açık alanlarda kablolama yaparak veya kablosuz olarak görüntü nakletme kameralarda ip sistemi uygulayarak 10km üzerine çıkmaktayız. Kablosuz çanak aracılığıyla görüntü ve yanı zamanda veri data nakli yapmaktayız.

Sloganımız olan KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMEK için kaliteden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Online Bilişim farkını yaşamak için bizimle temasa geçebilirsini


Ürün ve Hizmetler

Online Bilişim Guvenlik Kamera Alarm Sistemleri Otomasyon Hizmetleri. Tesisatlandırma Soygun Alarm Sistemleri, Alt Yapı, Besi Beam Bariyer Koruma

# # # # #


Benzer Firmalar