Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » Uzay Konfeksiyon Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti.

Uzay Konfeksiyon Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti.


Uzay Plaza - Atatürk Mah. İkitelli Cad. Gülistan Sok. No:2 İkitelli-İSTANBUL

Telefon1: 0212 693 55 55

Telefon2:

Fax: 0212 472 90 05

Web: www.uzaymakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uzay Konfeksiyon Makinaları, çeyrek asırlık deneyimi ile müşterilerine konfeksiyon makinası, sanayi dikiş makinası, tekstil makinası, overlok makinası, reçme makinası, punteriz makinası, kollu makinalar ürün gruplarında hizmet sunmaktadır. Uygun fiyat ve profesyonel bir hizmet için lütfen bizi arayınız.

1984 yılında kurulmuş olan Uzay Konfeksiyon Makinaları, tekstil sektöründeki 26 yıllık tecrübesiyle müşterilerini konfeksiyon üretiminin lider markalarıyla ve onların ürünleriyle buluşturmaktadır. Firmamız bir çok dünya markası, Türkiye`nin her noktasına yayılmış satış ağıyla siz değerli müşterilerine ulaştırmaktadır.

Sektördeki en son teknolojik gelişme ve yenilikleri çeyrek asırlık deneyimiyle birleştiren Uzay Makina, bu birikimini siz müşterileriyle paylaşarak üretimde yaşanan tüm aksaklıklara en etkin ve kalıcı çözümleri getirmektedir.

Firmamızın temelinde teknoloji, iş odaklı çözümler, dost ve güvenilir marka bilinci yatmaktadır. Sektörün en eski ve lider kuruluşları arasında yer alan Uzay Makina’nın merkezi İstanbul’da olup, satış-pazarlama ve teknik servis birimlerimiz İstanbul İkitelli’deki 7 katlı plazamızda yer almaktadır.

Müşteri odaklı yönetim anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyetiyle çalışan firmamız; bilgili ve güleryüzlü personeliyle konfeksiyon ve deri makinalarının tüketiciye en etkin ve verimli şekilde ulaştırılması için hizmet vermekte olup, yedek parça ve teknik servis departmanlarıyla müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır. Ayrıca müşterilerimize, ihtiyaç fazlası makinalarını değerlendirebilmeleri amacıyla firmamızca takas imkanı da sunulmaktadır.

“Dilediğiniz Çeşit, Düşlediğiniz Kalite” sloganıyla yola çıkan firmamız Golden Wheel, Brother, Juki, Pegasus, Panther marka mekanik ve elektronik makinaların her modelinin yanı sıra; Eastman, Maimin, KM, Mayer, Panther marka kesim motorları ve kesimhaneler için pastal kağıtlarının tüm çeşitlerini tedarik etmektedir.

Uzay Konfeksiyon Makinaları, tekstil sektöründeki değerli müşterilerine yeni ve teknolojik gelişmeleri sunmaya ve sektördeki öncü rolünü sürdürmeye şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

konfeksiyon makinası, dikiş makinası, deri makinası, tekstil makinası, reçme makinası, direct drive dikiş makinası, overlok makinası, punteriz makinası, singer makinası, punto makinası, sanayi tipi dikiş makinası, zincir dikiş makinası, zikzak dikiş makinası, köprü makinası, fermuar makinası, etiket makinası, ilik makinası, kemer makinası, transportlu dikiş makinası, teyel dikiş makinası, tamir makinası, kroşeta makinası, lastik makinası, kordena makinası, kuşgözü makinası, toplama makinası, pat makinası, piko dikiş makinası, mekik dikiş makinası, makosen dikiş makinası, çift iğne dikiş makinası, düğme dikiş makinası, kollu dikiş makinası, paça kıvırma makinası, süs dikiş makinası, kollu zikzak makinası, düz dikiş makinası, çok iğneli dikiş makinası, cep filato makinası, deri tıraş makinası, deri yarma makinası, bıçaklı köprü makinası, ayakkabı tamir makinası, ayakkabı kenar makinası, direct drive deri makinası, istiridye dikiş makinası, ayakkabı dil ekleme makinası, silindir burunlu çanta makinası, sütün burunlu çanta makinası, sütun burunlu ayakkabı makinası

#konfeksiyon makinası #dikiş makinası #deri makinası #tekstil makinası #reçme makinası


Benzer Firmalar